torsdag 26. juni 2008

Hei alle sammen!

Hei alle sammen! Velkommen til Min Blogg, dvs Natalies Verden. Den er forvirrende, skal jeg si deg, med mange kroker og stier å gå seg vill på. Er så vidt jeg finner frem selv i blant, men, det går :)

Fant ut, etter å ha fylt Nettbys dagbok med uinteressant snakk i over et år, at det kanskje, muligens, kunne være noe å opprette en hel side full av det! Perfekt igrunn.

Vil du vite noe om meg generelt, er det bare å lese på siden "Om Meg".

Jeg tror, uten å være helt sikker, at denne bloggen kommer til å bli full av slike dagligdagse ting som hva jeg har planer om å gjøre i den nærmeste framtid, hva som skjedde på hotel cæsar som absolutt ikke burde skjedd, og hva vi spiste til middag i konfirmasjonen min. Du skjønner; uinteressante ting. Men, heldgvis og takk for det, ingen tvinger deg til å lese. Det er helt frivillig og ingen tvang. Det betyr ikke at jeg ikke blir glad om du leser, for det blir jeg selvfølgelig.

Hva skjer i dag da? Skal jeg bare sette i gang? Jo, jeg kom hjem fra England i natt. Hadde en super korpstur dit(se Solevagskulekorps.blogspot.com om du vil vite mer). Sov til elleve idag og det var utrolig deilig! Hadde stått opp rundt halv ni hver dag, så syns jeg fortjente det. Dessuten er det jo sommer.

Brukte formiddagen til å snakke med Isabel, en av mine kjære venninner, som jeg møter igjen på lørdag. Gleder meg sykt! Tok det ellers helt med ro; oppdaterte meg på Nettby osv. Ta en tur innom btw; sualjenta kaller jeg meg(ler du av navnet mitt??? Hahaha, det gjør jeg, selv om jeg rødmer litt også)

Rundt i firetia kom en av mine aller beste venninner bort, nemlig Sandra som jeg er så glad i. Hadde savna deg sykt mye! Lenge til vi får være skikkelig sammen igjen; så vi har snakka, gått på kiosken og oppretta denne supre bloggen. Hun skal overnatte, og det tror jeg blir sykt kos :)

Men da tror jeg at vi skal legge oss ned foran tv'en, spise godteri og se en film eller noe. Ha det supert!

5 kommentarer:

  1. Anonym27/6/08

    Aha! Nå er jeg meget glad og fornøyd. Man liker at man kan kommentere bloggen!

    Først; gratulerer med blogg!!!(Y) Weee!:D Jeg har allerede rukket å bli glad i den. Kommer til å smugtitte her innimellom, ja!;D

    Og sånn; nå har du fått kommentar og gode gantastiske greier!
    (om litt under 25timer kjører bussen fra Oslo, for helvete!:D)

    SvarSlett
  2. å, dette var en koselig blogg, legger til en link på deg på min egen blogg sånn at jeg kan holde meg oppdatert, her kommer jeg nok til å følge med skal du se, fint at du hadde det så bra i england, dit vil jeg også en gang, ellers sier e bare god sommer <33 klem fra ellinor :)

    SvarSlett
  3. og kos deg på leir og hilse alle sammen fra meg!! <33

    SvarSlett
  4. Anonym27/6/08

    Yeey! Natalie har fått blogg!

    Evig kos, kommer til å følge med på både bloggen og nettbydagboka di framover ;D

    SvarSlett
  5. Anonym8/7/08

    Ah, jeg elsker denne bloggen din. Og ja; jeg skal lese her hver eneste dag, for å sjekke om du klarer å følge regelen din! Haha.
    Nå synes jeg bare du skal skrive massemassemasse, sånn at jeg har noe å fordrive tida med, ellernoe. :D

    Ida

    SvarSlett

Kommentarer er alltid koselige. Skriv da vel?!