onsdag 20. april 2011

Onsdag - Påska har vært strålende så langt.

Savn! Lykke! Søthet! Jeg har hatt ei fantastisk påske så langt. Min nydelige kjæreste har vært her og gjort dagene komplette.

Fredagen kom Vebjørn, og vi koste oss med pizza og "Harry Potter og dødstalismanene", del 1. Jeg både gleder og gruer meg til del 2, den siste Harry Potterfilmen noensinne, kommer ut! Det kommer til å bli så trist. Uansett; har jo selvfølgelig sett den før, men vi syntes det var på sin plass å se den igjen. Dessuten hadde ikke Alex sett den enda.

Lørdagen fikk Alex gleden av å delta i enda et familieselskap. Onkel Kjartan skulle feires. Dette var på mammas side, så han fikk i grunn møtt hele familien. God mat er stikkordet som oppsummerer hele selskapet! Vi dro rett videre på kino med Silje og kjæresten hennes, Nicklas. Vi så den nyeste Varg Veumfilmen; Varg Veum var like sær og mystisk som alltid, men filmen var bra, og jeg skjønte sånn stort sett hva som skjedde. Silje og Nicklas ble med hjem til oss etterpå, og gjett hva? Vi spilte Uno! Det var virkelig vært en slager denne uka.

Søndagen var sløv og koselig fram til Camilla og Magnus kom en tur. Misforstå meg rett; den fortsatte å være koselig etter at de hadde kommet også, så klart! Mer unospilling, skravling og latter.

Mandagen kom Ragna en tur. Vi kjøpte is, gikk en herlig tur i det fine vårværet, og spilte Rappkjeft. Storkoste meg virkelig. På kvelden dro jeg, Alex og Helene til Sandra, hvor vi så Istid 2, av alle ting. Dessuten spiste vi hjemmelagde landganger! Det var forrresten et under at vi fant ut hva vi skulle lage.

Tirsdagen kom Sandra en tur. Vi skulle nemlig se "Nightmare On Elm Street". En skrekkfilm av alle ting! Da er det godt å ha hender å klamre seg til ... Elisabeth og Helge kom også hjem i går. Da ble det taco, liv og latter i huset!

I dag har jeg sendt min kjære hjem til Stavanger. Jeg er strålende fornøyd med en vellykket uke, og full av savn. Vi har selvfølgelig gjort mye annet; lest "Alex Rider", en serie jeg har planer om å fortsette å lese, sett Family Guy, American Dad og lignende show, skravla, gått tur og hørt ny, genial musikk. Heldigvis har jeg vært hos Ragna, og hatt spillkveld sammen med henne og Hans Fredrik i kveld. Det har gjort at jeg har fått noe annet å tenke på enn savn! Vi har spilt Rappkjeft, laget adjektivfortelling og hatt det utrolig kjekt! Må gjentas snarest! I morgen skal vi feire Elisabeth med familien, og ellers skal jeg øve, slappe av, snakke med venner og lese mye i påska. Pluss spise av mitt enorme og fullstappede glasspåskeegg! Wii.

Og ja, så kommer dag 21 av bloggutfordringen: En av favorittv-seriene mine. Valget var ikke vanskelig. Selvøflgelig velger jeg hotel Cæsar!

I en hektisk hverdag bestående av ting som lekser, øving og korps er det utrolig godt, og egentlig helt nødvendig, å ha noe å koble av med. Hotel Cæsar er det helt rette for meg! Fra 19:30 til 19:55 er jeg klistra til TV-skjermen. Dette er en halv time hvor jeg bare slapper av, følger med og lever meg inn i andres innviklede, søte og spennende liv, uten å bekymre meg for eller tenke på mitt eget liv. Hotel Cæsar inneholder egentlig det meste; kjærlighet, hat, drama, sjalusi, gjenforeninger, morsomheter og intriger. Jeg har begynt både å le og å gråte av Hotel Cæsar opp til flere ganger! Noen mener at serien er billig og enkel, men jeg er helt uenig. Hotel Cæsar er akkurat det man trenger i en travel hverdag!

Det er vanskelig å fortelle akkurat hva det handler om. Vi følger en del mennesker; og alle har en eller annen tilknyting til Hotel Cæsar. Mange av dem jobber der eller er i familie med folk som gjør det. Jeg pleier noen ganger å lure på om en arbeidsplass er så full av intriger som hotel Cæsar er? La oss si at jeg håper det ikke er tilfelle. I så fall vil jeg få det rimelig travelt når jeg begynner å jobbe. Hvor mange kontrakter er det egentlig mulig å bryte, hvor mye utroskap kan gå for seg og hvor mange krangler mellom ansatte og ledere, ledere og andre ledere og eks-sjefer kan det egentlig være? Svaret på hotel Cæsar er egentlig: Uendelig. La oss bare håpe at det ikke er slik i virkeligheten.

Da har jeg ikke stort mer å si enn: Fortsatt riktig god påske!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer er alltid koselige. Skriv da vel?!