tirsdag 10. januar 2012

Tirsdag - Uthvilt etter juleferien?

Heihei!

Jeg tror faktisk at jeg er ganske uthvilt etter juleferien. Da sov og slappa jeg av så mye at jeg faktisk ikke er så trøtt om morgenenen! Herlig! Aner ikke hvor lenge dette kommer til å vare, men det nytes. Uansett; sliten, det er noe annet, for det er jeg. Har to særemner hengende over meg som tar litt på kreftene. Dessuten har jeg litt vondt i hendene for tida. Har lest for mye, tror jeg. Haha! Så, hva har skjedd siden sist? Helga var full. Føler egentlig ikke at jeg har hatt helg. Lørdagen hadde vi altså øvingshelg. Da var det øving fra ti til fire. Ddt var OK det. Dro rett videre fra øvingshelga til familieselskap. Andreas ble tolv år! Alle mine små søte søskenbarn blir store. Men fremdeles er de veldig søte da! Kjempekoselig selskap! Videre fra selskapet til Sandra bar det. Vi hadde en kjempekoselig kveld sammen med Birgitte, Helene og Marita! Søndagen fortsatte øvingshelga. Denne gangen gikk vi gjennom stykket to ganger, og det var det vi rakk. Vi har jo to sett, så hvert av setta fikk prøve gjenom en gang. Ble mye venting for oss i orkesteret, så jeg planlegger å ta med bok neste gang! Men ja; det kommer nok til å bli veldig bra! Etter øvinga fant jeg, Ragna og Hans Fredrik ut at vi skulle stikke hjem til Ragna for å ha bandøving! Bandøvinga ble minst like effektiv som spillkveldene våre, og det sier jo litt ... Det var uansett kjempekjekt! Vi spiste blant annet sjokolade, drakk vann og så på "Ingen grenser".

I går skjedde det ikke stort. Korps, lekser, prata med Isabel, spiste druer ... Koselig! I dag skal jeg på kornettime og sang, og så må jeg forberede meg til tentamen. Er fremdeles ganske rolig. Skal øve med akkompagnatør etterpå, og jeg tror nervøsiteten min avhenger litt av hvordan jeg syns det går i dag! Jeg må bare tenke at jeg har en helt vanlig sangtime.

Nå tror jeg egentlig at jeg må stikke ned på musikkskolen. Ha det bra kjære dere!

Forresten; det var faktisk, utrolig nok, herlig å ha gym i dag! Er motivert for trening, og er derfor klar for svømming med Marte i morgen. Haha!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer er alltid koselige. Skriv da vel?!