tirsdag 31. januar 2012

Tirsdag - Tanker og blogging og egentlig alt mulig.

Heihei dere!

En tirsdag er på hell. Den siste tirsdagen i januar, for å være nøyaktig. Den siste dagen, faktisk. Haha, dette hørtes dramatisk ut, men det var ikke ment sånn! Det betyr bare at i morgen går diverse søknadsfrister ut. Jeg har søkt på noen folkehøgskoler (da i hovedsak vokal og singer / songwriterlinje), men aner virkelig ikke om jeg har sjanse på å komme inn eller ikke. Jeg skal også søke på ulike universiteter. Førstevalget blir profesjonsstudiumet i psykologi i Trondheim! Så får vi bare se. Uansett; i dag var vi på utdanningsmesse og fikk høre om ekstremt høye snitt og store krav på psykologi. Jeg ble superstressa. Fant ut at om jeg i det hele tatt skal ha en sjanse til å komme inn på psykologi, blir jeg nødt til å ta opp sosiologieksamen min. Dette er ikke noe jeg har lyst til, for fikk jo 5, noe jeg er strålende fornøyd med; men det er det eneste faget jeg tror jeg muligens kan klare en 6'er i, hvis jeg jobber hardt. Og det er mye bedre å gjøre det nå enn senere, for da kan jeg fremdeles søke med førstegangsvitnemål. Så, nå vet du det. Ellers i dag har jeg hatt møte med NAV om tilrettelegging, jeg har meldt meg opp som privatist ettersom siste frist var i dag (herlighet; for et styr!), jeg har lest rettslære, øvd ... Godt å ha en dag hvor jeg har fått gjort litt i alle fall. Så satser jeg på en litt mindre stressende dag i morgen! Ellers; hva skjer fremover? Jo. Har meldt meg på UKM, og det går av stabelen på fredag. Skal spille og synge "Vegen", og håper det går fint. Ellers har jeg ingen store planer i helga. Neste uke skal vi tilbringe hele uka på Parken kulturhus for å øve inn Cabaret! På torsdag begynner vi med forestillinger. Den dagen blir det to skoleforestillinger og ei på kvelden, og det samme blir det på fredag. Lørdagen har vi ei dagforestilling og ei kveldsforestilling! Kvelden skal vi feire nydelige Sandras bursdag, og det faktum at vi har lagt Cabaret bak oss! Jeg gleder meg til neste uke, for den blir annerledes og gøy! Og ganske sikkert; utrolig slitsom. Så har vi brått bare ei uke igjen før det er vinterferie. Den uka skal brukes på prøve og innlevering i rettslære og historieprøvepugging, og så har jeg planer om å dra på klassetur med god samvittighet! Eller noe sånt.

Helga var også genial. Fredagen fikk jeg unnagjort særemne, og det gikk bra. Fikk 6/5! På kvelden var jeg hos min kjære Sandra! Lørdagen spilte Ekko konsert, og det gikk overraskende bra. Etterpå kunne jeg og Ragna fornøyd sette oss på bussen til Molde! Vi ankom Molde rundt halv ni, og der var vi en stor gjeng som bare kosa oss og hadde en genial kveld! I tillegg til meg, Ragna og Hans Fredrik, og en hel haug andre Jazzlogenfolk, hadde vi fått en del nye, som Rebekka, Ellisiv og Vilde! Det likes. Søndagens øving var også utrolig gøy. Jeg elsker å spille uten noter sammen med andre; for da stiller jeg helt på lik linje med andre folk.

Mandagen ble også en ganske annerledes dag. Klassa hadde bestemt seg for å ha frokost halv ni, selv om vi ikke begynner før ni på mandager. Det betydde i praksis at jeg og Ragna måtte ta 07:10-bussen, men det går helt fint når vi faktisk gjør noe gøy og sosialt! Faktisk er jeg ikke så lei meg for at vi alltid kommer en halv time før alle andre. Det er det flere som gjør, og da får vi liksom snakka og samla oss litt før skolen begynner. Jeg synes det er mye kjedeligere at vi ofte må vente en halv time før bussen går hjem. Da går jo alle andre. Tankespinn. Tilbake til opplegget: Etter frokost fortsatte vi like godt å sitte rundt langbordet, mens vi hørte på musikk i MIP og analyserte den. Deretter dro vi ut på ny skoleturné, denne gangen til min tidligere skole på Sula for å vise dem hva musikklinja er! Det gikk ganske bra det. Jeg satt på med Sandra sammen med Marion, Hans Fredrik og Jonas, og vi fant ut at å kjøre; det er faktisk utrolig gøy! Så vi kjørte rundt med ekstremt høy bass; først til Langevågen og en tur rundt der mens vi venta på at skolen skulle bli ledig; og etter konserten dro vi først itl Fagerlia med utstyr, før vi stakk på Moa og Mc.Donald's! Av alle ting! Har ikke spist der på aldri så lenge. Det er egentlig ikke så godt heller; det var bare "greia" som føltes riktig. Etterpå var Sandra kjempesnill og kjørte meg hjem til Sula! Wii.

Nå skal jeg gå å spise, så vi snakkes, godtfolk! Sorry litt forvirrende innlegg i dag, er litt rastløs og skriver i vilden sky.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer er alltid koselige. Skriv da vel?!