søndag 5. februar 2012

Søndag - Antitittel.

Heihei!

Sorry, kom ikke på noe spesielt å kalle innlegget. Det har ikke skjedd så mye. Jeg har stort sett bare tenkt, gjort lekser, øvd, slappa av og vært sammen med venner. Syns egentlig at uka har vært ganske fin!

1. februar begynte altså opptaket til folkehøgskoler, og jeg har kommet inn på fire av de fem jeg søkte på: Vokallinjer på Manger, Follo og Åsane, og ei singer / songwriterlinje på Seljord. Jeg tror i alle fall at jeg har bestemt meg for å takke ja til plass på Manger! Jeg har ikke bestemt meg helt ennå for hva jeg egentlig vil, men takker i alle fall ja, så får jeg heller si fra meg plassen om jeg skulle ombestemme meg. Hva jeg har lyst til, skfiter virkelig fra dag til dag. Travelt, men tipper det er ganske vanlig. Denne uka har vi vært på mange utdanningsmesser og fått informasjon både om Samordna opptak, universiteter, høgskoler, studenthybler, osv. Man blir surrete i hodet av mindre! Nå vet jeg i alle fall at jeg kommer til å ha noe å gjøre neste år; slipper å være hjemme uten skole eller jobb. Det er i alle fall godt å vite!

Nå har jeg akkurat (les: to timer) kommet hjem fra Sandra. Overnatta hos henne ei natt; utrolig koselig! Vi gjorde egentlig ikke så mye, men av og til er det bare det riktige å gjøre. Nå skal jeg snart (du gjetter det aldri!) i familieselskap. Denne gangen er det mitt kjære søskenbarn Kristian som blir femten, og det må så absolutt markeres! I morgen begynner Cabaret-uka. Vi skal møte opp på Parken kulturhus klokka 08:15 i morgen, og da er det i gang. Blir nok spennende, slitsomt, lærerikt, kjekt ... Egentlig alt mulig. Det skal uansett bli genialt å gjøre noe helt annet enn skole ei hel uke, sammen med fantatstiske folk! Uka etter blir imidlertid ganske fæl. Har både prøve og innlevering i rettslære, og jeg føler virkelig ikke at jeg har kontroll. Men, jeg kommer meg nok gjennom det, og da er det jo faktisk klassetur til London! Jeg gleder meg som en unge!

Fredagen var jeg på UKM. Syns opptredenen min gikk helt greit egentlig; deilig at jeg ikke var så altfor nervøs. Godt å ha Birgitte der å støtte seg på! Etterpå stakk jeg en tur til Sandra, og Marita kom også. Landgang måtte selvfølgelig fortæres, som tradisjon jo er etter UKM. Og så spilte vi kort, for det gjør vi alltid når vi tre er sammen. Gjett hvem som vant Femkamp?

Jeg tror egentlig ikke jeg har så mye mer å skrive. Må vel begynne å pynte meg og gjøre meg klar for selskap. Håper du har en flott søndag, og får ei fin uke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer er alltid koselige. Skriv da vel?!