tirsdag 28. februar 2012

Tirsdag - Bare et par småting.

Heihei!

Det har vært en mye koseligere dag enn jeg trodde det kom til å bli. Jeg mener, det er jo tross alt tirsdag. Men, norsken i dag var koselig; gymmen var litt slitsom og litt gøy (den kombinasjonen jeg liker aller best), jeg og Rebekka imponerte vår kjære religionslærer (sa hun, wii!), og så har vi plutselig verken rettslære eller kontakttime. Eller; vi har akkurat fått igjen prøva i rettslære, vi få som var der, og jeg er bare superglad! Min første 6'er i dette faget! Den prøva som jeg var mest misfornøyd med av alle. Ja, jeg vet, det er så typisk meg at. Det var superstressende, fordi læreren var borte og prøva ikke lå inne på minnepennen, så jeg tok halve prøva muntlig og halve prøva skriftlig; og jeg ble kjempestressa og gikk supertidlig og trøstespiste sjokolade i kantina. Haha, min ironiske verden!

I dag skal jeg på sang, og jeg gleder meg sånn! Det er så lenge siden. Og så skal jeg snakke med min kjære Ida, som har kommet hjem fra Kina! Og se hotel Cæsar. Og være usaklig. Livet er usaklig og søtt i dag. Nå skal jeg ha fritime sammen med klassen min før bussen går.

I går var jeg på korps. Og jeg fikk tilbake kornetten min fra reparasjon! Jeg var så glad! Den var herlig å se igjen. Sånne instrumenter blir man veldig knyttet til.

Dessuten har jeg avgjort livet mitt for neste år. Det blir Toneheim folkehøgskole med sang som hovedinstrument! Det er bare så herlig å ha bestemt seg!

Hihi, vi snakkes mennesker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer er alltid koselige. Skriv da vel?!