torsdag 23. februar 2012

Torsdag - Klassetur til London.

Heihei!

Uff, for å være ærlig har jeg nesten grua meg litt til å skrive blogg. Det er så mye jeg vil skrive at jeg virkelig ikke aner hvor jeg kan eller bør begynne. Dessuten er det seint nå. Klokka er snart elleve, og jeg er trøtt, til tross for at jeg sov til kvart på ett i dag! Det har gått i ett i dag også; først en tur hos Sandra sammen med Camilla, før jeg dro omtrent rett på Ekko. I morgen har jeg ikke mange planer da, bortsett fra å finne på noe med Marte! Lekser begynner jeg ikke med før på lørdag. Tidligest.

Klasseturen har virkelig vært over all forventning! Alle har kommet seg trygt frem og tilbake, og folk har virkelig vært snille og passa på hverandre! Det utroligste var at alle kom seg opp i riktig tid! Vi møtte på Vigra litt ovr halv seks, og fikk sjekka inn uten problemer. Flyet var helt i rute (det har alle flya vært), og allerede halv ni engelsk tid var vi i London! Det var helt uvirkelig at vi faktisk var der. Vi har jo planlagt og samla inn helt siden førsteklasse! All ære til den fantastiske reisekomtitéen vår, bestående av Sandra, Rebekka, Ellisiv, Hans Fredrik og Jan Ivar! I alle fall; det neste vi skulle gjøre var å komme oss til hostellet. Heldigvis har vi en retningsorientert Øystein som tok ledelsen, og snart fikk vi både bestilt togbilletter og undergrunnskort. Jeg elsker undergrunnen i London, bare sånn det er sagt! Det er et fantastisk, komplisert og velfungerende system. Haha, vi må ha sett ut som litt av en gjeng (noe vi også er) da alle kom brasende gjennom togstasjonen med bagasje, mens Simon ropte: "3MU, herover!" og Rebekka skreik: "Pass dere, folk skal forbi!" Feil gikk vi noen ganger også. Herlig.

Vi kom omsider fram til Smart Russel Square, der vi skulle bo. Det var naturlig nok ikke det fineste hostellet; vi måtte ha med håndklær, dusjen lå helt nede i kjelleren, og hele stedet var litt sånn smårart, men vi storkoste oss likevel. Det som også var veldig greit, var at det var ei stue der, slik at folk kunne sitte der og henge så lenge man ville. På den måten kunne de som ville sove gjøre det, mens andre kunne være sosiale i stua.

Turen gikk snart til madame Tussauds. Vi var vel en ti-elleve stykker som dro dit. Jeg gikk sammen med Kristina! Det som har vært herlig, er at vi har snakka og vært sammen med mange vi ellers ikke er sånn superofte sammen med. Det likes! På madame Tussauds hang jeg med Kristina og Hans Fredrik. Vi hadde planer om å skynde oss litt gjennom der, siden vi hadde vært der før, og vi skulle kjøpe nye sko til Kristina (ironisk nok var det vi som kom sist av alle tilbake; haha!). Det var en koselig rundtur på museumet før vi satte kursen for Oxford Street og en skobutikk. Det tok sin tid, men etter hvert kunne vi begynne å bevege oss mot hostellet. Det var bare et problem; vi gikk feil vei! Etter at vi hadde vasa rundt i ca en time og spurt hundrevis av folk om veien, kom vi endelig fram. Da var det superstress, fordi vi straks skulle dra for å spise og så på Skrillex-konsert! Heldigvis var Jenny der og fikk roa meg ned, og jeg fikk både skifta og tatt med alt jeg trengte. Vi dro altså på en pub og kjøpte kyllingwraps (jeg bestilte mild, og fikk en supersterk en; tydelig at smaksløkene mine er litt vel følsomme), før vi dro videre på konserten. Glad jeg hadde ørepropper! Det var ganske gøy. Godt å ha Marion der som lærte meg å headbange på Skrillex-måten! Nakken verka dagen etter, menmen! På turen hjem sang vi Willkommen av full hals.

Søndagen gikk jeg, Vegard og Ellisiv i musikkbutikker. Det var veldig gøy! Jeg så på at Vegard prøvde mange rare instrument, og vi koste oss i Denmark Street som var full av butikker med noter, instrument og diverse tilbehør. Midt på dagen gikk vi på en italiensk restaurant, hvor jeg spiste calzone. Etterpå møtte vi på Jan Ivar, Hans Fredrik, Jonas og Bendik, og da gikk vi på enda en musikkbutikk. Jeg og Hans Fredrik spleisa på notebok med Steely Dan og blokkfløytebok! Dette blir bra! Turen gikk videre til Starbucks, og snart var vi en stor gjeng samla der. Smakte herlig karamell frapechino! Eller noe sånt. Den kvelden skulle hele klassa spise ute sammen. Kjempekoselig opplegg. Litt styr da dama holdt på å kaste meg ut fordi jeg ikke hadde passet mitt. Det var tydeligivis atten årsaldersgrense der, og hun trodde verken på kopien av passet mitt eller visakortet! Men når snille folk som Sandra, Simon og Jostein henter passene våre, så ordner det seg. Lang historie som endte godt. Seinere satt vi og hang ei god stund i stua. Koselig.

Mandagen dro jeg, Ragna, Hans Fredrik, Jan Ivar, Marion, Ingvild og Sandra på tur til Stonehenge! Det var egentlig utrolig kjedelig, men så kjedelig at det blei gøy, om du skjønner! Vi så på noen steiner, liksom. Ikke fikk vi gå nærme eller kjenne på dem heller. Men; vi sang "What's the meaning of Stonehenge?" og kosa oss. Og dessuten tok bussturen ca to og en halv time hver vei, så vi fikk slappa av. Man begynner å verke i beina av London etter en dag eller to. Da vi kom tilbake, gikk turen raskt videre til musikal. For mitt vedkommende var det "We will rock you", en fantastisk musikal basert på Queens sanger! De er så fantastiske, og jeg bestemte meg for å dra rett hjem og høre på dem. Resten av kvelden var også fin; med en liten tur på pub med en del folk, og så hjem til hostellet. Var våken til halv seks og våkna ni dagen etterpå, men sånt hører med.

Tirsdagen haddde jeg ingen spesielle planer, så jeg dro sammen med Marion, Sandra, Ingvild og Kristina til Starbucks, før jeg, Marion og Sandra dro videre på shopping! Fikk kjøpt meg et par sko med skyhøye hæler og en skinnshorts. Etterpå møtte jeg Rebekka, Henriette og Abegail, og jeg fikk kjøpt meg tre Coldplaycd'er og Evanescences nyeste CD! Strålende fornøyd!

På kvelden gikk turen til en pub, en liten tur innom nattklubben (min blindhet holdt på å stenge meg ute, men det gikk bra), og så tilbake til hostellet. Var så trøtt at jeg la meg rundt ... Tre? Husker egentlig ikke, og hadde ikke mobil fordi den var utlada, så kunne vel egentlig ikke ha sjekka det uansett. Onsdagen besto bare av reising hjem. Trøttheten begynte å melde seg da, kan man si! Men vi hadde mange morsomme opplevelser også da. "Det er noe som lekker her ..." sa jeg til Sandra, med Soloflaska opp ned. Hm, lurer på hva det kan ha vært?

Dette blir et superlangt innlegg, men det får bare være. Fordi, jeg har nemlig bestemt meg for å fortelle litt om alle som går i klassen min. Det er bare rett og rimelig, når jeg har skrevet så mye om dem. For ordens skyld setter jeg hovedinstrumenta deres i parntes. Sånn er jeg. Så hvis du er interessert i hvem jeg går i klasse med, les videre! Hvis ikke, trykk alt+F4.

Ok, hva passer vel bedre enn å gå etter klasselista?

Øystein (slagverk) er virkelig en solstråle. Han gikk et år i USA i andreklasse, men sklei rett inn igjen da han kom tilbake. Ikke bare er han en dyktig slagverker, men også alltid glad, positiv og imøtekommende! I tillegg har han god retningssans, og det settes pris på!

Rebekka (piano), er ei herlig jente jeg bare har blitt bedre og bedre kjent med. Vi har jo blant annet hatt fantastiske turer i Oslo hos hennes kjære Tante Lene! Rebekka er mammaen i klassen; hun passer på at alle har det bra, kommer seg opp til riktig tid og lignende. Vi hadde nok ikke klart oss uten Rebekka!

Sivert (piano) er det like greit å merke seg med en gang. Han kommer til å bli en stor, stor stjerne en dag! Skjønt; han er jo allerede en stor stjerne. Et fantastisk talent på piano, men også et herlig menneske. Han har hysterisk morsomme kommentarer og er akkurat passe vimsete, slik en musiker som regel er!

Henrik (bass) er en kul fyr. Jeg er stolt av ham. Han er et bevis på at alt er mulig å lære seg. Fra å kanskje ikke eie den vakreste sangstemme av natur (hehe), har han blitt en superdyktig sanger. Dessuten er Henrik veldig omtenksom og han bryr seg om andre folk.

Olav (piano) er også et supertalent (hvem er vel ikke det i klassen vår?) og en utrolig morsom fyr! Han har en av verdens kuleste dialekter og får meg alltid i godt humør.

Jan Ivar (piano) er også en svært viktig del av klassen. Han vet alt om alt, og han er utrolig flink til å lære ting fra seg. Hadde jeg hatt ham som lærer, hadde jeg nok vært ekstremt smart! I tillegg er han en utrolig morsom fyr som sprer mye glede i klassen!

Simon (sang) er også en viktig del av klassen (skjønt; hvem er vel ikke det, egentlig?). Han er klassens politiker, han har en smittende latter og er i grunn alltid i godt humør! Særlig er han glad i å sette på gospel på full styrke om morgenen!

Jonas (saksofon) må være verdens snilleste. Han passer alltid på alle, kommer med en kul kommentar og er et enormt musikktalent. Han har dessuten en ekstremt god (les: tørr) humor; det kan man ikke unngå å nevne! Jeg har ledd av vitsene hans i en halv time jeg ...

Ellisiv (bass) er min søte og gode venninne som sover om morgenen, men sakte, men sikkert kvikner til utover dagen. Hun er så god at det ikke kan forklares engang. Trenger du en skulder å gråte på, er Ellisiv alltid der!

Hans Fredrik (trompet) er en utrolig god venn jeg har opplevd masse gøy sammen med. Han har en genialistisk humor, og er så uendelig snill mot alle! Jeg vet at ingen har et negativt ord å si om ham! Han har dessuten enorm utstråling.

Ragna (piano) er også en av mine beste venner. Vi har så mange minner sammen at dere aner ikke. Her har vi jenta som alltid har med seg mat, som har en herlig latter og som alltid stiller opp! Hun er fantastisk.

Sandra (sang) er en herlig venninne jeg har hatt så mye moro sammen med! Sandra stiller alltid opp, og en større solstråle skal du lete lenge etter! God på høyre og venstre er hun også (haha!). Ser fram til mange fantastiske opplevelser fremover også.

Jostein (fiolin) er en god venn som er like opptatt av orddeling som meg, og som alltid fikser ting når de blir ødelagt. Vi har hatt masse gøy sammen, blant annet når vi har reist til Oslo! Latterkrampe i en time i strekk er ikke uvanlig!

Jenny (sang) er ei herlig jente jeg bare blir bedre og bedre kjent med. Hun har en rå stil, og hun er seriøst aldri sur! Jenny er virkelig et forbilde!

Kristin (sang) er ei supersøt jente som kom i klassen vår i andre klasse. Vi fant tonen fra første dag, og den har vi også beholdt. Kristin skal snart ha en liten baby, og jeg gleder meg sånn! Er superstolt av denne sterke og flotte jenta!

Henriette (sang) er også ei herlig jente. Med hovedrolle i Cabaret, strålende sangopptredener og mange gode tanker, er Henriette virkelig et forbilde for alle! Vi har hatt mye moro sammen på Londonturen, og Henriette har stilt opp og hjulpet meg med eyeliner når det trengs!

Marion (fløyte) har jo alltid vært ei god venninne, helt fra vi begynte på musikklinja. Hun stiller alltid opp for meg og hjelper meg enten det gjelder shopping, dansing etc. Hva skulle man gjort uten en SuperMarion?

Abegail (sang) kom i klassen vår i år, og hun er bare superherlig. Ser henne aldri sur og lei; hun smiler alltid og sier masse morsomt! Har vært herlig å bli bedre kjent med henne på turen.

Marius (slagverk) er ikke bare flink på trommer; han er også et stort sangtalent! Dette er en gutt som står for hvem han er, og som ingen kan la være å like. Han har noen herlige kommentarer også!

Emma (fløyte) er en solstråle av de sjeldne. Jeg elsker humoren hennes. Hun har en egen evne til å gjøre alle historier morsomme og spennende! Beundrer denne flotte jenta!

Vegard (gitar) er også en utrolig morsom fyr. Det skjer alltid noe spennende når han er i nærheten. Dessuten har han kalkuner, og det er fantastisk! Han er utrolig hjelpsom og snill, og kanskje litt vimsete også? Hehe!

Ingvild (sang) er ei jente jeg bare har blitt bedre og beddre kjent med. Vi har mange gode minner sammen, og flere blir det nok! Jeg og Ingvild har alltid noe å snakke om, og det er så fint!

Kristina (fiolin) har tidenes morsomste latter og er en solstråle av de sjeldne! Man blir alltid i godt humør av å være sammen med Kristina. Hennes absolutte gehør må også nevnes. Kule jenta!

Line (sang) er et søtt vesen som elsker kjærlighet og søte ting. Hun er veldig morsom og en stor gledesspreder i klassen! Alle trenger en Line.

Bror (sang) kan få de fleste til å få bakoversveis med sin fantastiske stemme. Han er dessuten utrolig morsom, og noen av de tingene han sier, kan få meg til å le i mange dager etterpå! Det merkes når han ikke er der!

Bendik (gitar) har ei fantastisk brei dialekt, og han kommer alltid opp med noe artig. Han er spesielt god på Vassendgutane. Det må dessuten nevnes at han lærte meg "båtførarprøve"-sangen i London! Haha! Kul fyr!

Sånn, det var alle. Unntatt meg da, men dere kjenner meg ... Uff, dette var vanskelig.

Dette ble tidenes lengste innlegg, så nå skal jeg legge meg. Tusen takk hvis du har lest alt dette! Håper det var litt oppklarende! Ha en fantastisk helg!

2 kommentarer:

  1. Ingvild12/4/12

    For et herlig innlegg!
    Deilig å mimre tilbake til London turen! Mange gode minner :D
    Så søtt du har skrevet om oss i klassen <3

    SvarSlett
  2. Du er så søt Natalie, større enn 3! Kjempekjekt å lese det du har å si om oss! :D

    SvarSlett

Kommentarer er alltid koselige. Skriv da vel?!