tirsdag 21. oktober 2008

Tirsdag - Jeg kommer ikke på en genial tittel lol.

Hei.

Jeg svikter bloggen. Jada; bare kall meg en svikende person. Det er i alle fall bedre å svikte bloggen enn venner! Det får være min unnskyldning.

Jeg vet ikke helt hvorfor jeg ikke har skrevet, men det har ikke skjedd særlig mye det går ann å skrive om heller. I de tre første timene i dag(nå snakker jeg skole) hadde vi skriveøkt i norsk. Utrolig nok ble jeg faktisk fornøyd med stilen min! Derfor har jeg en dårlig følelse når det gjelder lærerens vurdering. Det er sjelden vi har lik oppfatning av ting; når jeg føler at det har gått bra er det omvendt, og når jeg hater stilen min, sier de at det er noe av beste jeg noen gang har skrevet. Sykt.

Ellers i dag hadde vi ”Ikke tøft å værer død”, som handla om trafikksikkerhet. Veldig spennende, faktisk! Jeg trenger i alle fall ikke å være redd for å skade andre med kjøringen min, ettersom jeg aldri skal kjøre bil. Egentlig er det litt trist, men, jeg får gjøre det beste ut av det. Som søstra mi sa til meg en gang: ”Du slipper i alle fall å bli beskyldt for aldri å være sjåfør!”

Ok, og ellers? Vi har nesten ikke lekser denne uka, det er herlig! I morgen er det sånn karrieredaggreier. Jeg vet ikke helt hva det er, men jeg vet at det ikke blir vanlig skole, og det er tøft! Og hva gjorde vi i går? Det var vel for så vidt en vanlig skoledag; så på flamencodans eller hva det heter. Dans er jo ikke min sterkeste side men, musikken var litt kul.

I går etter skolen gjorde jeg litt lekser, hadde kornettime, snakka med Sandra og Ida, var på korps og så Hvaler. Det var vel stort sett det dagen besto av. Forresten spiste jeg pastasalat! Jeg har spist det et par dager nå, for mamma laget det til selskapet på lørdag. Jeg liker pastasalat, virkelig.

Jeg hører fremdeles på gamle sanger. Jeg har mye techno fra før i tida! Haha.

Da fortsatte jeg bloggskrivinga, et par timer seinere. I dag har jeg vært på sang; jeg hadde dobbeltime faktisk! En av timene hadde jeg sammen med Ragni, og det var utrolig kos. Lærte mye i dag. Etter sang dro jeg rett bort til Marte, og vi lagde vår spesialitet, nemlig muffins! Vi så hotel cæsar, og så stakk vi ned til farfar med dem. Koselig. Da jeg kom hjem, var mormor og morfar her, og nå har de akkurat dratt. Jeg legger meg snart tror jeg, jeg er trøtt.