fredag 15. juli 2011

Fredag - Et siste innlegg før Jazzlogen.

Hei alle sammen! Tenkte bare å skrive bittelitt før jeg setter kursen mot Molde og det ukjente ...

Ja, det er faktisk litt slik det føles. I morgen tidlig drar jeg til Molde for å ha øvingshelg sammnen med Jazzlogen. Mandag begynner Jazzfestivalen, og da skal vi spille hver dag i en parade klokka halv tolv, pluss et par andre småoppdrag. Har jo aldri vært med på noe sånt før, så må innrømme at jeg er ganske spent. Pappa har hvert år sagt at jeg må melde meg på, men har aldri villet uten å ha noen å reise sammen med. I år hadde jeg imidlertid det. Ragna og Hans Fredreik, som begge også hadde tenkt på å reise uten å gjøre det i flere år, meldte seg på sammen med meg. I tillegg var det flere fra musikklinja som også meldte seg på, og en god del som skal spille der på andre arrangementer. Jeg er veldig glad for at jeg har vennene mine der, og blir selvfølgelig veldig glad hvis flere av dem kommer til Molde i løpet av uka. Etter at vi har spilt, vet vi nemlig ikke helt hva vi skal ta oss til. Vi får Festivalpass, så en del gode konserter blir det sikkert. Ser masse fram til Kaisers Orchestra, som skal spille på onsdag. Det kan umulig bli annet enn bra!

Vi vet ennå ikke hvor vi skal sove; vi kan være heldige og havne i et hybelhus, eller uheldige og havne i en gymsal- En gymsal frister lite i ei hel uke, men ikke stort å gjøre med om det blir sånn. Jeg skal nok holde ut, hehe!

Så, hva har skjedd siden sist? Faktisk en del. Har vært sammen med mine kjære venninner, som jeg har savna veldig. I går laga Gjengen taco hos Sandra, før jeg, Sandra, Marita, Helene og Birgitte dro på kino for å se den aller siste Harry Poterfilmen noensinne. Gjett om vi gleda oss! Filmen var virkelig bra, og troverdig som alltid. Jeg begynte å gråte, selv om jeg jo visste hva som kom til å skje. Likevel rant tårene. Ellers har jeg snakka med Isabel, Ida og Alex, spist nachos og jordbær sammen med mormor, morfar og farfar, tatt i mot Elisabeth og Helge som kom hjem fra Trondheim, og på onsdagen var jeg på en utrolig koselig filmkveld hos Ragna. I tillegg til meg og henne var Rebekka, Henriette, Hans Fredrik, Marius, Simon og Sivert der. Vi så "The Sound Of Music", en film jeg aldri har sett før, og den var veldig søt med mange fine snger!

Nei, nå skal jeg til Marte, så tror jeg stikker. Gleder meg masse til å se henne igjen. Ferien er full av reisende og hjemkommende folk! Håper du får ei fantastisk uke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer er alltid koselige. Skriv da vel?!