torsdag 28. juli 2011

Torsdag - Hjemme fra Oslo, en fin by.

Hei.

Da er jeg hjemme fra en utrolig fin tur til hovedstaden. Den er deket av blomster, noe jeg syns er utrolig fint! "I kveld er gatene fylt av kjærlighet," sa kronprinsen i talen sin, og det syns jeg var utrolig vakkert sagt. Skal prøve å fortelle litt om Osloturen min, så jeg ikke glemmer noe. Har besøkt min søte Ida, og det samme har Isabel. Tusen takk for noen herlige dager, jenter!

Mandagen var egentlig en ganske trist dag. Nyhetssendingene gikk på heltid, og overalt ble det arrangert fakkeltog, rosetog og minnestunder. Kom til Oslo på kvelden, og satt og så på Nyhetene en times tid før Ida og etter hvert Isabel kom hjem fra minnearrangementet i byen. Spiste vårruller og klemte og snakket med mine kjære venninner!

Tirsdagen tok vi litt pause fra nyhetene. Vi trengte nok litt tid på å gjøre andre ting, og prøve å sortere det som hadde skjedd. Jeg og Isabel brukte tida mens Ida var på jobb til å spille kort, Uno og på å sove lenge. Herlig! Tror vi trengte det. Da Ida kom hjem, hadde hun handla med seg masse godt, og vi fylte opp kjøleskapet med gode ting. Så var det tid for Femkamp, som jeg desverre tapte ... Kvelden tilbrakte vi på Friday's sammen med Isabels venninne, Linn. Kjempekoselig! Spiste herlige kyllingfahitas. Etterpå møtte vi tanta til Isabel, og fikk hvert vårt kjempesøte, lille dyr. Jeg fikk en skilpadde med en bjelle i. Den var kjempesøt! Vi fikk dessuten gratis kuleis av en utrolig snill isselger. Sånt lyser opp! Kvelden avslutta vi med en spennende omgang med Bokstavleiken!

Onsdagen var vi utrolig sløve da vi våkna, men med litt kortspill kvikna vi til. Vi fant dessuten ut at det var på sin plass å høre hørespill, så da ble det Varg Veum. Jeg må inrømme at jeg liker hørespillene bedre enn filmene altså! Ettermiddagen / kvelden brukte vi på å feire Hanne, ei jeg ikke har sett på lenge, men som det selvfølgelig var veldig koselig å se igjen. Jeg, Ida, Isabel, Sindre, Stine, Ida Martine, og selvfølgelig Hanne, spiste på en utrolig fin restaurant. Fikk endelig smakt Cæsarsalat, noe som faktisk er veldig godt! Da vi kom hjem, var vi egentlig ganske så mette, men ... Vi hadde kjøpt inn til taco! Den måtte jo lages, for Ida nekta forståelig nok å ha så mye mat stående. Dessuten; taco er jo veldig godt ... Jeg klarte nok å skyve mettheten en smule til side, og gleda meg faktisk til tacospisinga! Klokka halv tolv sto den ferdig på bordet. Nam. Dette resulterte også i at vi kunne nyte taco til frokost i dag! I dag har vi egentlig bare pakka, rydda litt (jeg liker faktisk å rydde, når jeg vet hvor ting skal være), og reist. Har kommet trygt hjem nå. Savner folka!

Heldigvis har jeg mye å glede meg til. I morgen kommer Alex hit, og ham har jeg ikke sett på lenge! Wii!

Jeg sender fremdeles alle mine tanker og all min varme til alle som har lidd under de forferdelige katastrofene forrige fredag. Jeg blir fremdeles rystet og må flere ganger for dag spørre meg selv om dete virkelig har skjedd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer er alltid koselige. Skriv da vel?!