torsdag 12. april 2012

Torsdag - Dette er ikke den kuleste dagen i verden.

Heihei!

Jeg liker egentlig ikke denne dagen, men så liker jeg den litt likevel. Det er en vanskelig, ja, nesten umulig kombinasjon. Men jeg får holde ut. Tror det avhenger veldig av hvordan det går i dag; først i dirigeringa (gruer meg sånn!), deretter skal jeg øve med Bjørnar som skal kompe meg på tentamen / eksamen, og så i kveld skal vi øve på "What A Wonderful World" på Ekko, hvor jeg er flygelhornsolist. Så hvis disse tre tingene går bra, blir det veldig fin dag, og hvis ikke ... Blir dagen ikke fullt så fin!

Så, har det skjedd noe superspennende? Påska er over, og det er vel bare å kaste seg uti det. Tirsdagen ble mye bedre enn ventet, og dette fordi det var sol! Alt blir jo bedre av det! Etter skolen hadde jeg en koselig sangtime, før jeg møtte Sandra Helen og dro til henne for å overnatte! Vi hadde en superkoselig kveld. Vi så Paradise sammen med Marion, laga pizza og babla. Søthet. Og så fikk jeg sove over en time lenger; og det skader ikke!

I går skjedde det også en del. Skoledagen var grei nok, og etterpå dro jeg og Marte på Moa. Vi ville shoppe, men da finner man selvfølgelig ingenting. Bortsett fra en ting, som jeg egentlig skammer meg over å ha kjøpt. Det var en ... Rosa bukse! Jeg mener; jeg? Rosa? Det føles ikke som meg, samtidig som det gjør det. Tror jeg begynner å forandre meg. Blir spennende å se hva folk sier når jeg prøver ut mitt litt nye image, haha.

Siden min beste venninne, Sandra, har fått lappen, måtte vi selvfølgelig på kjøretur! Det var herlig å bli henta og reise dit vi ville! Vi dro rundt i diverse butikker og gjorde omtrent ingenting, men det var supersøtt. Og så dro vi hjem til meg og så Paradise og spiste Sjokoladeterapi! Namnam.

Nå har vi dirigering, så jeg må egentlig fly. Krysser fingrene for et antisammenbrudd i dag! Føler at det ikke skal mye til før jeg blir flau, eller glad, i dag. Rar følelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer er alltid koselige. Skriv da vel?!