torsdag 4. mars 2010

Torsdag - Så mye vakkert.

Hei.

Det er vanskelig å være optimist - Uten leselist! Eller noe sånt, hehe. Tirsdagen bestemte min kjære leselist på den bærbare seg for å miste strømmen. Jeg fikk den ikke til å funke. Ekstremt irriterende! Måtte ta den med hjem, men fikk ikke fiksa den. Derfor kom de fra hjelpemiddelsentralen i går. Måtte overvære en hel dag uten leselist! Gud, som jeg savnet den søte lille lista mi. Man føler seg liksom lost uten å data, uten å kunne skrive. Men i dag; funket den fint! Jeg fikk gjennomført naturfagprøva, som gikk sånn passe bra, og alt så bra ut. Helt til mattetimen hadde rullet av gårde en stund; da virket den plutselig ikke lenger. Nå er den igjen på hjelpemiddelsentralen. Det var visst ikke bare strømmen det var noe i veien med; noe hadde visst knekt inne i den. Håper det kan fikses, fort, fort!

Tirsdagen var generelt en fæl dag. Det skjedde mange stressende ting. Likevel var jeg faktisk i ganske godt humør. Snakka blant annet med Mirra, kjempekoselig! Det var ikke sang dessverre. Jeg overlevde dans og dramatimen da. Vi skal visst spille ”Dovregubbens hall” i Borgunngavlen 18. mars. Vi øvde i dag i fritimen, for vi lå ganske langt etter. Nå går det imidlertid bittelitt bedre. Er på gruppe med Ragna, Ellisiv, Simon, Linn og Lene(de to siste fra danseklassen). Ragna spiller klarinett, jeg kornett, Ellisiv trommer og Simon orgel. I drama øver vi også på noe vi skal framføre den dagen. Syke greia! Jeg skal visst være få æren av å være ”en kontrast”, og jeg skal derfor sitte midt i blant alle som står. Jeg føler meg som en slask. Så skal jeg late som om jeg leser fra ei bok. Sært, men ikke det verste jeg har gjort. Jeg slipper å gjøre bevegelser til det ekstremt lange vi skal kunne utenat! Det begynner slik: ”Norges kyster har vært bebodd i mange tusen år. Så snart isen hadde trukket seg tilbake” … Osv. Trenger jeg si mer?

I morgen får jeg ikke spilletimene mine(har gått glipp av tre sangtimer pluss at det har vært vinterferie, ekstremt irriterende!), men det er i alle fall en OK erstatning. Vi skal se ”Footloose” som andre og tredjeklassingene setter opp. Blir spennende! Det eneste, ekstremt kjipe er at vi skal skrive to sider om det og levere det inn på tirsdag. I drama. Bruke fagterminologi og hele greia. Stress! Virkelig!

I kor i dag fikk vi en veldig skummel beskjed. Det vi skal spille/synge på tentamen må være bestemt til 26. mars! Hva i alle dager skal jeg gjøre? Har ganske dårlige minner fra forrige tentamen. Vil gjøre det bedre denne gangen, men tror ikke at jeg kommer til å klare det. Jeg er redd.

Jaja, det blir fint med helg. Skal på korps nå, så vi snakkes.

Kamelot er et fantastisk band! De har mektige, nydelige og eksepsjonelt vakre sanger! Faktisk. Jeg hører på dem nå og er bergtatt.

Hvis du lurer på hvorfor jeg ikke har skrevet noe om gårsdagen(onsdag), så er det fordi jeg ikke gjorde noe som helst den dagen. Ingenting!

Og hvis du lurer på hvorfor innlegget ble dårlig og rotete, så er det fordi det er nettopp slik jeg føler meg.

Er ganske trist nå. Har nettopp lest ferdig ”Malin + Rasmus =Sant” av Moni Nilsson-Bränstrøm. Jeg skal si den boka gjorde inntrykk! Jeg gråt skikkelig. Den boka anbefales sterkt.

Ha en fin dag mennesker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer er alltid koselige. Skriv da vel?!