tirsdag 14. september 2010

Tirsdag - Sang og sommerfugl og sosialisering.

Hei alle sammen!

Niende time skal snart begynne! Seriøst, tirsdagen er noen ganger uutholdelig lang. Men i dag har det i grunn gått bra. Vi tok klassebilde i dag. Endelig ble vi ferdige! Vi skulle liksom late som om instrumenter og forsterkere hadde eksplodert, så vi tupperte håret og hadde svart sminke i ansiktet. Det var egentlig ganske morsomt. "Paaang"!"

Ellers i dag har vi hatt tysk (framføring neste tirsdag om Brandenburg sammen med Ragna, hjelp!), matte som jeg faktisk forsto, en sosiologitime som vi fra musikk slapp siden vi har sett filmen i samfunnsfag, og en musikk i perspektivtime hvor vi hadde framføring. Jeg var på gruppe med Ragna, Hans Fredrik, Rebekka og Henriette. Vi hadde om instrumenter i middelalderen. Og seriøst; vi holdt på hele timen! Kanskje litt lengre enn vi skulle..? Men han sa at det var greit da. Line hadde med seg boller og skoleboller til oss, så dagen er lysere på grunn av det også! Ellers i dag blir det sangtime og leksegjøring i dag. Dagen er uansett ganske så nydelig, for idag har jeg og Alexander vært sammen i tjue måneder!

I går var det korps, øving sammen med Sakarias (musikkskoleopplegg), og øving på sang. "I Hate Music" er så vanskelig. Kanskje litt for vanskelig? Får se på sangtimen i morgen.

Fredagskvelden tilbrakte jeg hos Sandra sammen med Camilla, Ida Natalie, Birgitte, Helene og Marita. X faktor, Buzz (seriøst, det er så gøy det!), SingStar og sjokolademos.

Lørdagen var like fin. Jeg og Ragna dro til Ellisiv på kvelden. Så på "De ukjente"(med en artig sang), spilte kort, så en film(Pitbull-Terje) og spiste pizza. Så genialt!

Søndagen var en av de sløveste dagene jeg har hatt på lenge. Det eneste fornuftige jeg gjorde var å snakke med Isabel, og spise vafler sammen med mormor og morfar. Men, det var en fin dag!

Ok, har ikke stort mer å skrive. Ha en fin dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer er alltid koselige. Skriv da vel?!