torsdag 25. november 2010

Torsdag - Slitsomme, men søte dager.

Skjønt; jeg skal vel ikke klage så mye. Kan vel ikke påstå at jeg har "slitt meg ut" med leksene. Har prioritert vennene mine, lesing og sånt. Det som derimot er slitsomt, er å tenke på alt jeg burde gjort! Løsningen blir da å ikke tenke på det i det hele tatt. I alle fall nesten. Stilen som skal leveres i morgen, har jeg imidlertid skrevet. Og ja; har faktisk gjort tyskleksa også. Så jeg er fornøyd.

I morgen kommer Ida hit! Å, jeg gleder meg sånn Ida! I morgen kveld skal vi til Ragna. Blir kjempekoselig! Ida får møte geniale klassevenninner, og de får møte skjønne Ida. På søndag er det den tradisjonelle lysmessa med korpset som skal markere 1. søndag i advendt. Blir kjekt det også. Ellers har vi ingen planer. Kanskje Ida kan dele noen av sine geografikunnskaper med meg? Hehe.

I går hadde jeg min siste sangtime før sangtentamen. Den er altså neste onsdag ca halv tolv (for første gang gleder jeg meg ikke til 1. desember!), og dessverre gikk ikke timen så bra som jeg hadde håpet. Skal øve masse, masse. Det må jeg om jeg ikke skal dumme meg så totalt ut.

I går var jeg hos min kjære Marte. Vi laga skoleboller og gikk en koselig tur i det iskalde været! Ja, det var fakitsk koselig. Og friskt. Vi så dessuten den første episoda av hotel Cæsar som noensinne er laga. Vi må utnytte at TV2 Sumo er gratis, ikke sant? Det var skikkelig sært å se igjen. Gøy også så klart.

I dag hadde vi egentlig kort dag. Fikk trommer på "Firi Jonsok", og det gjorde at jeg likte sangen en smule bede. Den ble kulere, og det inspirerte meg også! Ble igjen på skolen, siden vi skule synge Requiem halv seks. Brukte tida på å henge sammen med mine genialistiske venner, Hans Fredrik og Marion. Vi brukte tida på å diskutere alt fra arr til dialekter osv. Vi kjøpte dessuten druer, som ble gitt bort til et øvende menneske. Jeg holdt dessuten på å falle mange ganger, sånn som jeg har gjort hele uka. Tida fløy!

Ellers; noe mer det er verdt å nevne? Har hatt søte samtaler med folk og hatt ei samfunnsfagprøve som gikk overraskende bra, til tross for lite øving. Nå gleder jeg meg til helg!

Ha en fin torsdagskveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer er alltid koselige. Skriv da vel?!