mandag 31. januar 2011

Mandag - Den siste ukens hendelser.

Ok, begynte egenltig på onsdag, men fikk ikke publisert før i dag. Typisk. Her er onsdagens innlegg først:

Hei!

Bloggutfordring! Jeg må innrømme at det virka utrolig gøy. Og skummelt. Men jeg har store planer om å gjennomføre det. Får nok ikke skrevet hver dag, så dag 1 blir i dag, og dag 2 blir kanskje om ei uke. Sånn får det bare bli.

Her er utfordringa jeg skal bruke de neste 28 innlegga på å takle.

Dag 1 - Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen
Dag 2 - Hvor vil du være om 10 år?
Dag 3 - Ditt syn på narkotika og alkohol
Dag 4 - Ditt syn på religion
Dag 5 - En del av livet ditt du ikke savner
Dag 6 - Skriv 30 interessante fakta om deg selv
Dag 7 - Stjernetegnet ditt og om det passer personligheten din
Dag 8 - En tid når du var tilfreds med livet ditt
Dag 9 - Hvordan du håper fremtiden vil være
Dag 10 - Diskuter din første kjærlighet og ditt første kyss
Dag 11 - Sett iPoden/iTunes på shuffle og skriv ned de 10 første sangene
Dag 12 - Beskriv dagen i punkter
Dag 13 - Et sted du vil flytte til eller besøke
Dag 14 - Ditt tidligste minne
Dag 15 - Dine favorittblogger
Dag 16 - Ditt syn på populærmusikk
Dag 17 - Høydepunkter og nedturer det siste året
Dag 18 - Hva tror du på?
Dag 19 - Fortell om familien din
Dag 20 - Hvor viktig synes du at utdanning er?
Dag 21 - En av favoritt tv-seriene dine
Dag 22 - Hvordan har du forandret deg de to siste årene?
Dag 23 - Favorittfilmen din og hva den handler om
Dag 24 - En som fascinerer deg og hvorfor
Dag 25 - Hva slags mennesker tiltrekkes du av?
Dag 26 - Et problem du har
Dag 27 - Noe du savner
Dag 28 - Mål for de neste 30 dagene

Ok, og så begynner vi med den vanlige, fancy bloggstarten.

Hei!

Haha, saklig som alltid. Jeg tror man blir litt sånn av å være på klassetrinnskurs. Vi er en liten gjeng som er her; i tillegg til meg er det Solveig-Marie, Andres, Hosein, Mikal og Aleksander. Har hatt fine dager med punktskrift, IKT (data; har lært masse), god mat/godt godteri og sosialisering. Det likes! Har hatt ei ganske fæl natt da, med tre-fire mareritt. Jaja, sånn er det vel noen ganger.

Ei litt morsom historie: Da jeg ble fulgt av assistanse fra flyet, og jeg nevnte at jeg skulle på kurs, fikk jeg spørsmålet: ”Åja, så du skal lære deg å lese med fingertuppene?” Med tanke på at jeg er nesten atten år, burde jeg vel kanskje kunne litt..?

Ellers? Fikk kakrakterene mine i går. Fikk 6 i norsk hovedmål, og det var kjekt! Ellers har jeg en god del karakterer som skal heves et hakk eller to.

Så, hva var den utfordringa? Jo, å fortelle om mitt forhold. Og det gjør jeg med glede!

Jeg har vært sammen med Alexander siden 14. januar 2009. Jeg kan bare si en ting, klisjefylt eller ei, at dagene mine har blitt mer ”fargerike” og mye lysere nå enn før jeg ble sammen med Alex! Han har gitt meg så mye, og jeg har lært så mye om meg selv. Jeg har funnet en person som jeg kan dele alt med; både fine og mindre gode tanker. Jeg kan alltid ringe Alex når det er noe. Vi kan selvfølgelig krangle, det ville vært rart hvis ikke, men vi får alltid ordna opp i ting så fort. Det er noe av det beste med forholdet vårt; vi tar tak i ting, snakker ut om det, og så er alt glemt. Dette er en gutt som har forandra mye, og som kommer til å gjøre det stort en dag. Jeg er stolt av deg, kjæresten min!

Alex? Det å vite at du alltid er der, og at jeg har deg i ryggen når jeg skal gjøre noe skummelt eller vanskelig, er gull verdt. Det samme er det faktum at du faktisk trenger meg også, og at jeg kan gjøre en forskjell for deg. Det er nok noe av det jeg setter aller mest pris på.

Håper du er fornøyd med greia! Nå ser jeg fram til resten av kurset, som skal fylles med bytur, et besøk i NRK, skummel bueskyting og sosialisering. Fredagen drar jeg på årsmøte, med håp om å bli valgt som delegat til landsmøtet, og om å kunne få sagt noe fornuftig. Dessuten skal jeg møte Ida igjen! Ida savnes.

Jeg trodde at jeg skulle være så ”uheldig” at jeg slapp unna tyskframføringa. Den gang ei. Den er utsatt til neste fredag. Det samme er samspillframføringa. Jaja, sånn kan det gå.

Ok, du får ha en fantastisk dag/kveld/natt!

Mandagen er her, og omsider skal jeg få publisert dette blogginnlegget. NRK-besøket, det var seriøst fantastisk! Vi fikk lage hørespill. Først følte vi oss litt dumme, der vi sto og ropte og skreik og prøvde å leve oss inn, men da lydeffektene ble lagt på, var det egentlig utrolig stilig og ikke minst fascinerende. Jeg fikk faktisk litt skryt av skuespillertalentene mine. At jeg får det, er som et under å regne.

Ettermiddagen/kvelden tilbrakte vi på Peppes og i byen. Der kjøpte jeg meg Jørn Landes "Spirit Black", som forøvrig er en CD som anbefales på det sterkeste, og sesong 1 av Hjerte til hjerte. Som jeg gleder meg til å se den igjen!

Gjør dette ganske kort jeg. Er stressa på grunn av de to prøvene jeg har i morgen og fremføringene på torsdag og fredag.

Årsmøtet var "litt kult" (haha), fancy og genialt! Jeg ble kjent med geniale folk, som for eksempel Christian, og møtte igjen andre geniale NBfU-medlemmer, som Jon Kristian, Stine osv.

Vi fikk diskutert viktige saker, valgt et fornuftig styre, og jeg ble landsmøtedelegat og medlem i Valgkomiteen som skal velge neste års styre og valgkomite. Vi har dessuten bowla (snakker ikke mer om det), og var på en aketur som dessverre ikke gikk så bra. Fant plutselig ut at det var ulovlig å ake der. Men de turene vi fikk; de var geniale! Det må også nevnes at vi spiste en herlig middag på Egon.

Så stille det ble da jeg kom hjem. Og da var det var rett på leksene.

Heldige meg fikk lasagne og sjokoladekake av mamma da, så jeg skal ikke klage!

Idag har vi overlevd historieprøva, og vært på besøk i fengselet med sosiologiklassa. Det var utrolig interessant! Lærte masse og besøket gjorde inntrykk.

Da er skolen slutt, så jeg stikker. Snakkes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer er alltid koselige. Skriv da vel?!