søndag 11. mars 2012

Søndag - Hjemme etter ei super helg.

Hei!

Denne helga har virkelig vært super! Nå sitter jeg her og kjenner at jeg er rimelig sliten, men meget, meget fornøyd med helgas begivenheter. Fredagens skoledag var rimelig avslappende; kake i norsktimene og godt humør i religionstimen. Dessuten fikk Hans Fredrik lappen, og det er herlig og superpraktisk! Hehe.

Heldigvis rakk jeg å slappe litt av fredagsettermiddag, før jeg skulle ha klubb. Tilbrakte en herlig kveld sammen med noen av de beste jentene i verden; Sandra, Camilla, Birgitte, Marita og Helene! Taco, is, babling, og Tabu. Tabu er altså et spill som vi hadde i hylla; jeg kan ikke huske å ha spilt det en gang. Det ligner på Alias. Du skal forklare et ord uten å si ordet, men i tillegg får du ei liste med andre ord du ikke får bruke mens du forklarer. Altså en avansert Alias-utgave, kan man vel si! Artig.

Lørdagsmorgen satte vi kursen for Molde. Hans Fredrik kjørte, selvfølgelig, og jeg, Ragna og Jan Ivar satt på! Så tilbrakte vi en lærerik dag i Molde hvor vi lærte Jazzlogensanger, improviserte og ble inspirert av flinke folk. Jeg spilte faktisk solo. Jeg hadde egentlig ikke sånn superlyst, men fant ut at jeg måtte prøve da jeg blei spurt. Og det gikk ganske bra; jeg holdt nervene under kontroll og kom meg gjennom det hvertfall!

Haha, vi er jo musikere, og derfor selvfølgelig meget distré og kortsiktig tenkende. Vi hadde altså ikke ordna med noen plass å bo. Vi trodde at det ikke kom til å være noe problem i det hele tatt, men det var det altså. Det var fullt, overalt! Vi vurderte ei stund å dra til Jan Ivar i Engesetdalen og campe der, men så var det jo ganske langt å reise. Men til slutt fant vi et rimelig hotell, utrolig nok. Det var nesten tomt, i motsetning til alle andre steder! Men det var veldig greit der. Mitt kriterium, som er et fint bad, ble oppfylt, og da går egentlig alt bra! Vi tilbrakte kvelden på Egon og etterpå hang vi bare på hotellrommet. Det var jeg, Ragna, Hans Fredrik, Rebekka, Ellisiv, Vilde og Brynjar som bodde der! En fin gjeng! Vi var ganske trøtte da, men folk underholdt oss med barnesanger og alt, så det gikk fint! Haha.

Idag har vi hatt nok en øvingsdag, vi har spist den obligatoriske løvbiffen, og så dro vi hjem. Da jeg kom inn døra, var det fullt hus. Hele familien, nesten, var samla for å feire mamma, som har bursdag i morgen! Veldig koselig selvfølgelig, og masse herlig mat, men kjente at jeg ikke hadde overskudd til å prate så mye. Det er for så vidt ikke noe problem i vår familie, der alle prater i munnen på hverandre uansett! Hihi, jeg liker det.

Neste uke skal jeg fylle med øving, øving, øving. Vi har ikke så mange lekser, men jeg har tre ting jeg skal synge på, så det blir nok å henge fingrene i! Dessuten kommer jo eksamen nok ei uke nærmere, og ja; det er altså mye som skjer!

Jeg prøver å komme på om det har skjedd noe spennende den siste uka, bortsett fra i helga, men kommer ikke på så mye. Kanskje bortsett fra koselige samtaler med Ida, Mirra og Isabel, og et sangoppdrag på torsdag som gikk helt greit. Forresten; jeg tok min andre russeknute på onsdag! Jeg og Sandra samla inn penger for Kreftforeninga. Syns det var en superflott knute å ta jeg; kjekt med noe meningsfylt! Jeg kommer ikke til å ta så veldig mange knuter, tror jeg, men sånne syns jeg bare er fine.

Nå har jeg ikke stort mer å skrive, så du må kose deg! Håper du får ei flott og innholdsrik uke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer er alltid koselige. Skriv da vel?!