tirsdag 27. oktober 2009

Tirsdag - Det forklarer vel det meste.

Tirsdager er skikkelig tragiske. Tror jeg kan telle på ei hånd tirsdager som har vært bra denne høsten. Dette er definitivt ikke en av dem; jeg bare kjenner det.

På tirsdager har man ikke komet halvveis av uka engang. På tirsdager er man sliten og trøtt; helgetrøttheten sitter fortsatt i, ofte verre enn mandager. Dagen i dag begynte like fint som alle andre tirsdager. Jeg forsov meg, så rakk ikke å dusje. Altså går jeg rundt og føler meg skitten; føler at håret mitt ser fett ut osv. Maten vokste i munnen. Ute regna det. Jeg er egentlig ikke så glad i regn jeg. Det skal mye til at jeg liker det hvertfall.

Nå har vi matte. Jeg hater geometri, og blir stressa bare ved tanken på alt jeg må gjennom. Etterpå er det dans. Og det frister ikke. Håper vi gjør noe gøy i drama. Har en stygg følelse av at skoledagen vil bli avslutta med ei skriveøkt i engelsk. Er ikke sikker på om den er i dag, eller i morgen, eller neste uke. Vi får nesten bare se. Jeg er i alle fall ikke i humør for å ha det i dag! Skjønt; når er man det?

I dag er det i alle fall sang. Den første sangtimen på lenge, så det lir kjekt! Fra sju til halv åtte skal jeg på ei øving ute i Langevågen. Et slags band som skal spille på musikkskolekonserten 3. desember. Blir greit det. Må få gjort litt naturfag i dag. Begynner å bli veldig nervøs for prøva, som er på torsdagen om to uker. Er jo i København neste uke!

Jeg gleder meg til i morgen jeg. Onsdager er som regel søte. Litt kjip skoledag, men etterpå skal jeg på Dolly, og så mest sannsynlig finne på noe med Marte. Det blir fint!

Tenk; oktober er snart over. Oktober har gått mye fortere enn september heldigvis. Det har nok veldig mye å gjøre med at oktober inneholdt en vakker høstferie! Den savnes så jævlig den.

Gårsdagen var en bra dag! Som regel er mandager det; sikkert fordi man innbiller seg at de ikke blir det. Sånn har jeg det i alle fall. Skoledagen funka; kjedelige timer, men artige folk osv. Etter skolen var det kornettime, korps, lekser, øving, og søt telefonsnakking med både Isabel og Alex!

Forresten; endelig funker JAWS helt som den skal igjen! Herlig.

Jeg har ikke stort å si om helga forresten. Lørdagen gjorde jeg seriøst ingenting. Søndagen skjedde det heller ikke mye, bortsett fra at jeg sang i kirka. Tror det gikk fint! Så filmen etterpå, og holdt heldigvis ikke på å spy eller noe sånt da jeg hørte det. Dessuten var det en utrolig fin konsert; flinke mennesker deltok, så følte meg beæra som fikk være med.
Tror vi får snakkes jeg. Burde vel bli flink i geometri ...

Til slutt; jeg fikk 5/6 på novelleanalysa mi! Har aldri skrevet det før, så det var gøy å vite at jeg ikke er helt på jordet. Nå skal vi tolke dikt. Det får jeg ikke til i det hele tatt, men vi får håpe det kommer seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer er alltid koselige. Skriv da vel?!