torsdag 1. oktober 2009

Torsdag - Klar for høstferieblogg.

Hei alle sammen!

1. oktober! Penger på kortetprinsipp og greier! Ferdig med den kjipe måneden september. Oppsummerende om måneden: Savnfull, skole, mye nytt, tilvenninger.

Jeg er utrolig klar for høstferie nå altså. Det er faktisk torsdag. Fem forbanna dager! Og i morgen skal jeg til Elisabeth! Supert.

Nå har vi hatt framføring i lytting, og vi har framføringer. Skummelt, men ufattelig gøy. Blir bra å bli ferdig med det; få det ut av verden. I sted hadde vi naturfagprøve. Tror jeg fikk det ganske greit til, faktisk. Uff, vi får igjen matteprøva senere i dag. Menmen. Og så er det fritime med rapportskriving sammen med Ingvild og Ragna, og en time med kor. I dag blir det litt øving, korps og så skal jeg til Marte. Vi skal se hotel cæsar og lage pizza! Det blir så genialt.

I morgen får jeg fri fra engelsktimen, for skal ta bussen til Trondheim sammen med Vebjørn.

Tirsdagen var sang dessverre avlyst, men heldigvis kunne Sandra komme tidligere. Vi kjøpte landgang, hørte lydbok, babla, gjorde bittelitt lekser og hadde det egentlig utrolig koselig. Så søtt. Dessuten var det sykt herlig å våkne neste morgenen og ha Sandra der. Alt ble mye koseligere. Og jada; vi kom oss på skolen til slutt. Dansetimen var overlevelig heldigvis, men herregud; jeg er så dårlig til å danse!

Fikk igjen engelskstilen i går. Fikk 4. Skal ha 5 i standpunkt! En del av oss hadde visst gjort det dårligere enn hun trodde vi var i stand til, og tida var jo veldig knapp. Tyskprøva i går gikk også rimelig greit, heldigvis, og i norsktimen fikk vi kake. Søthet!

Onsdagen, etter skolen, møtte Benedicte, Victoria og Vebjørn meg på busstoppet, og så var det avslapping og prating ei stund før vi gikk til mormor og morfar hvor det var pizza og koselighet. Etterpå stakk jeg på butikken med mormor, og så var det hjem for å lese til prøve, øve sang og sånn, vaske opp osv. Fikk gjort det jeg skulle(til og med hotel cæsar), så avslutta den etter hvert søte dagen med å prate med Alex og Sandra. Vakre menneskene! Kødder du med dem, klikker det for meg. Og jeg er egentlig ganske tolerant, så det blir skummelt.

ok, men da tror jeg at jeg har oppdatert deg. Mulig jeg rekker å skrive på mandag, og da blir innlegget bare søtt, men hvis jeg ikke rekker det før etter ferien, blir det en ny deppeblogg. Sånn er det bare. Sånn er NataliesVerden.

Ok, vi snakkes da, mennesker.
Nyt høstferien; kos dere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer er alltid koselige. Skriv da vel?!