torsdag 24. mars 2011

Torsdag - Utslitt.

Hei!

Jeg er virkelig utslitt. Aner egentlig ikke hvorfor; jeg la meg jo ikke så sent i går. Dagen i dag har like fullt vært lang og trøtt. Fin også da, og det er jo det viktigste! Først hadde vi ei prøve i musikk i perspektiv, men den telte visstnok ikke så mye. Uansett; det dumme var at da jeg hadde skrevet alt og skulle levere, klarte jeg på et vis å slette alt. Derfor måtte jeg gjøre prøva på nytt. Det gikk, akkurat! Syns egentlig det gikk ganske bra. Prøva var basert på spørsmål som klassen hadde laget tidligere i uka. Dermed var det altså folk i klassen som hadde skrevet ned svarene, og det var mye enklere å pugge på. Folk jeg kjenner har en tendens til å forklare ting litt enklere enn avanserte lærebøker ...

Samfunnsfag. Fikk 5- på prøva. Mista fem poeng jeg absolutt ikke skulle ha mista! Men det trenger man ikke å skrive om.

Ellers i dag har vi hatt uproduktivt samspill, kor og så har jeg øvd på "Over The Hills And Far Away", som jeg skal synge på klassekonserten. Vi fikk ikke gjort så mye, men vi kom i alle fall i gang. Jeg håper at det går bra! Sangen går bittelitt lavt, men jeg tror jeg skal klare å finne på et par ting sånn at sangen blir tilpassa min stemme.

I dag er det ikke korps. I stedet skal vi ha ei tretimers øving i morgen, før konkurransen. Derfor har jeg store planer om å øve i dag. Er spesielt for min firetakters solo på flygelhornet mitt! Første gang jeg opptrer sammen med det fine instrumentet mitt, og jeg vil at det skal være perfekt.

I går skjede det heller ikke så mye. Vi hadde norskframføring, og jeg var hos Marte. Vi stakk på Moa en tur, og jeg kjøpte meg en herlig ansiktskrem. Vi laget også vafler. Det ble kanskje ikke så veldig vellykka, men ... Jo, en ting til skjedde i går! Jeg øvde sammen med Hallvard og Grethe, sanglæreren min. Det gikk fint, utrolig nok! Håper det er et godt tegn. Tentamen om en uke føles uvirkelig.

Bloggutfordringen for dag 14 (wow, jeg er halvveis!) var at jeg skulle fortelle dere om mitt tidligste minne. Dessverre har jeg ingen anelse om hva som er mitt tidligste minne. Jeg kan likevel fortelle om et jeg har fra barnehagen:
Jeg og noen venninner løp rundt og rundt i lekerommet. Vi sang "Barbie Girl" av full hals og storkoste oss. Brått begynte jeg å gråte. En av venninnene mine, Josefine, spurte meg hvorfor jeg gråt. "Jeg har det så gøy!" svarte jeg. Det syns jeg i dag er litt søtt. Husker det så vidt selv, og aner ikk hva jeg tenkte i det øyeblikket, men jeg syns det er fint og tankevekkende.

Da tror jeg at jeg skal øve flygelhorn. Ha en strålende dag!

PS Jeg har smågodt. Haha!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer er alltid koselige. Skriv da vel?!