tirsdag 14. juni 2011

Tirsdag - Atten år.

Hei alle sammen!

Jeg har hatt en fantastisk bursdag. Den ble så perfekt! Kunne ikke ha drømt om noe bedre. Søndagskvelden var nydelig. Alle kunne heldigvis komme. Først var det tacospising, og deretter fulgte gaveåpninga. Fikk penger, noe jeg alltid har bruk for, et kjempefint armebånd av Birgitte og en minnepenn av Sandra! Det var en minnepenn full av søte minner og en invitasjon til Egon sammen med min beste venninne! Det er en av de fineste gavene jeg har fått. Etter at gavene var åpnet, fikk jeg enda et overraskelsessjokk. Mine søte venninner hadde laga en nydelig sang til meg! Jeg var så rørt at jeg omtrent ikke fikk fram et ord. Satt med et dumt smil i ansiktet mens de fremførte den. Når jeg får teksten, skal jeg muligens legge den ut på bloggen. Melodien de hadde valgt var også symbolsk; "den finaste eg veit" av Hellbillies.

Kvelden gikk med musikk, latter og adjektivfortelling. Da klokka ble tolv, og jeg offisielt hadde bursdag, reiste alle seg og sang bursdagssang, og så var det champagne og jordbær! Det var elegant og supersøtt. Tusen takk for en fantastisk kveld, kjære jenter!

I går gikk alt min vei. Det var sol for første gang på lenge, AaFK vant, og hele familien kom i selskap. Kringle, pastasalat, sjokoladekake ... Fikk masse penger, og mange fine gaver fra foreldra og søstra mi, blant annet et kjempesøtt, svart armebånd med gullhjerter på! Storkoste meg. Ragna var dessuten innom et par timer; vi satt på altanen og spiste jordbær og kaker og skravla! Må dessuten takke for alle fine gratulasjoner og bursdagshilsner jeg har fått!

I dag har jeg og Alexander vært sammen i to år og fem måneder! Dessuten har min fantastiske mormor bursdag. I dag skal jeg på sang, og så planlegger jeg spillkveld med Ragna og Hans Fredrik. Må bare gjøre alt for å ikke tenke på min forestående eksamen. I morgen begynner det!

Nå skal jeg spise frokost. Håper du får en flott dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer er alltid koselige. Skriv da vel?!