fredag 6. november 2009

Fredag - Den siste uka and so on.

Hei alle sammen.

Akkurat ei uke siden sist jeg skrev! Sorry altså, men det har gått i ett. Har rett og slett ikke hatt tid. Nå er det fredagsettermiddag, og jeg føler egentlig ikke at jeg har tid nå heller. Men det får være; nå vil jeg skrive blogg!

Hvor skal jeg begynne? Det føles ut som om jeg har så sykt mye å skrive om. Det har skjedd så mye, og det skjer så mye framover liksom.

Ok, sist jeg skrev var forrige fredag. Den dagen hadde jeg egentlig ingen planer for, men det endte med at Vebjørn kom en tur. Vi hadde TV-kveld med hotel cæsar, X faktor osv. Dessuten spiste vi taco. Kjempekoselig! Fikk dessuten et nytt kontantkort(som jeg for øvrig har klart å bruke opp i København. Jaja). Har penger; så skal kjøpe meg et nytt i nærmeste framtid!

Lørdagen og søndagen ble brukt på korpsets øvingshelg. Lørdagen møtte vi klokka ti! Vi var sammen med Lerstad skolekorps, som heldigvis hadde veldig flinke kornetter! Det var bra; for sangene var litt vanskelige. Lørdagen hadde vi stort sett instrumentalgruppeøvinger. Jeg hadde det faktisk ganske gøy; tilbrakte mesteparten av tida i pausene og sånt sammen med Jeanett og Lise. Siste timen hadde vi fellesøving alle sammen, og det hørtes heldigvis ikke helt forferdelig ut. Fra fem til halv sju ca spiste vi taco(igjen), og hadde ”sosialt samvær” med leker og litt underholdning. Jeg sang to sanger; ”On My Own” og ”Heaven”. Syns det gikk ganske bra faktisk!

Lørdagskvelden kom Marita, Silje, Sandra, Helene og Birgitte på besøk en tur. Vi hadde noen herlige timer med prating og altfor mye godteri. Storkosa meg, som jeg alltid gjør når jeg er sammen med dem!

Søndagen begynte vi heldigvis ikke før klokka elleve. Vi hadde fellesøving og avslutta helga med en ”hentekonsert”; det vil si at foreldra kommer og hører på hvor langt vi har kommet. Det gikk dessverre ikke så veldig bra; vi måtte stoppe under to sanger og begynne på nytt igjen. Men, alt skal øves skikkelig inn til februar, da vi skal arrangere en større konsert.

Søndagskvelden brukte jeg på å pakke, slappe av og prate med Alex. Det ble ikke så mye søvn den natta; skulle opp klokka fire! Var merkelig nok ikke dødstrøtt da alarmen ringte, og godt var det. Jeg kom meg på flyplassen(pappa kjørte meg), og selv om flyet var forsinka, fikk vi komme om bord så det gikk fint. Rundt halv ni var jeg på Kastrup. Der møtte jeg ganske snart Solveig-Marie; artig som alltid det! Vi kom til Instituttet, hvor musikkcampen skulle foregå. Noen av studentene som går der møtte oss. Det var en herlig gjeng; Viccy, Figen, Rikke, Camilla, Anders, Nicolai osv. En super gjeng med store talenter! Snart kom resten av deltagerne også; Isabel, Kristin, John, Kjartan, en del finske folk som var skikkelig hyggelige, Thomas fra Danmark og to svenske jenter jeg har fått god kontakt med nå; Rena og Vispen.

Uff, orker egentlig ikke å skrive så mye nå. Tror faktisk ikke at jeg orker en lang rapport over hva vi gjorde de forskjellige dagene. Det gikk stort sett i korøving, og terping på ”Unchian My Heart” og ”I’ll Stand By You”(vennligst ikke spill de sangene for meg på ei stund). Selve musikkdelen var ikke så givende som jeg hadde håpet; jeg følte ikke at jeg lærte det helt store. Det gjorde ingenting likevel; det var herlig med ei spesiell og annerledes uke, og søte folk det var interessant å snakke med var det overalt. Jeg skal love deg jeg var litt språkforvirra; begynte til slutt å tenke på en blanding av dansk og engelsk. På tirsdagskvelden var vi i byen også; gikk bare rundt og satte oss på en restaurant til slutt. Veldig koselig! Sangene vi øvde på ble dessuten spilt inn i studio, så fikk jo prøve ut hvordan det funka med hodetelefon og det hele. Gøy, men skummelt, for man ante ikke om man gjorde det riktig eller ikke.

Den siste kvelden var vel høydepunktet tror jeg. Vi hadde masse gøy og sosialisering. Dessuten spiste vi sjokolademos …

I går kom jeg hjem i ettida. Jeg pakka ut, skravla med Alex og foreldra mine og oppdaterte meg på datafronten. Leksene orka jeg ikke å begynne på; jeg var så trøtt at jeg faktisk sov litt. Vebjørn kom på middag(Svinesteik), og det var utrolig koselig. Dessuten var det jo korps i går. Man kommer fort tilbake igjen til det samme gamle.

Dagen i dag har vært fin. For det første kunne jeg sove litt lenger, siden jeg kunne sitte på med foreldra mine. De skal nemlig på cupfainele i helga, heldige menneskene! Men jeg skal ikke klage; har mye bra å se fram til jeg også. Da jeg kom på skolen, var alt veldig søtt som det alltid er på fredager; glade mennesker og masse musikk overalt. I samspill gjorde vi oss ferdig med ”Fame”. På denne spilte jeg en ikke altfor spennende kornettstemme, men det var OK. Det ble bra til slutt!

På kornettimen øvde jeg på ”Autumn Leaves”, og gjorde meg ferdig med ”I Don’t Know How To Love Him”. På pianotimen spilte jeg ”Over The Rainbow”. Gøy!

Sangtimen i dag gikk veldig bra. Grethe sa at jeg fikk til ting jeg ikke hadde fått til før; jeg sang med mikrofon og stemma gjorde stort sett som jeg ville. Det styrka selvtilliten min! Fritimen etterpå var også artig; satt og prata med Hans Fredrik om akkorder faktisk. I anvendt musikklære hadde vi rytmediktat, og jeg hang i alle fall greit med. I lekse må vi høre på ti rytmer og skrive dem ned. Jeg vet at det er nyttig, men det er så tidkrevende, og jeg aner ikke hvordan jeg skal få tid. Vi har jo engelskprøve på onsdag, tyskprøve mandagen etter, vanskelig matte og skumle greier i lytting neste torsdag. Dessuten har vi mest sannsynlig naturfagprøve på torsdag, men det er faktisk mulig den blir flytta. Det hadde virkelig ikke skada! I tillegg må jeg levere inn en stil, siden jeg var borte fra heldagsprøva i norsk på mandag. Dette synes jeg er mye lekser, men det er jo tydeligvis bare begynnelsen. Jaja, man klarer det man vil.

Engelsklæreren vår var syk, så vi tok halv tobussen hjem. Nå har jeg i alle fall gjort tysk og dramaleksa, skrevet blogg og sånne ting. Begynner å bli sulten, så får vel ta meg noe mat snart. I kveld skal jeg gjenta forrige fredags suksess; jeg skal til Vebjørn og lage taco og på se på X faktor! Wii, det blir kjekt. I morgen skal jeg finne på noe med Sandra, og ellers i helga skal jeg få øvd og gjort litt lekser. Det er stort sett det. Dessuten skal jeg jo selvfølgelig følge med på mitt elskede lag, Ålesund Fotballklubb. Det har blitt litt lite AaFK i det siste; trist.


Denne uka skal jeg nok komme meg gjennom; har troa på det. Neste fredag er det jo høstkurs! Programmet ser kjempebra ut; med interessante temaer og mye tid til sosialisering. Ser jo skikkelig mange venner og leirfolk igjen jo! Det blir fantastisk. Er i Oslo halv fire. Må droppe engelsktimen, men det går fint. Får til og med ha sangtimen, og det er jo bra!

Sist men ikke, minst, må jeg fortelle noe fantastisk(vi har planlagt det lenge, men egentlig ikke turt å tro at det skulle gå): Alexander kommer fredag 27. november, og han blir der til den 29.! Det er så fantastisk! Han kommer grytidlig, så han skal bli med på skolen. Det blir skikkelig kult faktisk! Skummelt at han skal høre på sangtimen min, men litt fint også. På søndagen må han dessverre reise klokka tre. Jeg tør ikke tenke på det. Men da er det desembermåneden, som heldigvis er ganske tettpakka med ting, og så skal jeg til ham i juleferien! De billettene er riktig nok ikke bestilt, men det skal fikses. Folka har sagt ja så.

Ok, vi snakkes mennesker. Beklager for litt lite oppdaterende og engasjerende innlegg.

Tusen takk for noen herlige dager i København! Det var så herlig å møte igjen folk, og ikke minst bli kjent med nye. Jeg digger dere; flinke og geniale menneskene!
Ha det supert, alle sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer er alltid koselige. Skriv da vel?!