tirsdag 3. mai 2011

Tirsdag - Hjelp, så lenge siden.

Så utrolig lenge siden jeg har skrevet nå! Så typisk; tenkte for ei lita stund siden at nå hadde jeg vært flink å skrive blogg. Haha, superflink du Natalie! Men ja; det har rett og slett gått i ett, som det nå gjør for de fleste i mai. Lærere kjører på med skolearbeid, korpset ligger i hardtrening, musikkskolen har storprosjekt, bursdager skal feires, gaver skal kjøpes inn og alt skal passe sammen i et innfløkt system.

I går hadde jeg min siste tysktentamen noensinne. Jeg tror det gikk bra; men det trodde jeg sist gang også ... Ellers er jeg travelt opptatt med (eller burde i alle fall være det) med argumnentasjonsanalyse, mattetentamen og MIP-tentamen. Har fått 20 lytteeksempler å analysere, pluss at jeg jo burde lese hele boka, og ikke minst kunne det som stå der! Lykke til. Uff, blir mye skole for tida.



Helga var i alle fall kjempefin! Fredagen var jeg på et hemmelig oppdrag, så det kan jeg naturlig nok ikke skrive så mye om, og lørdagen var jeg hos Sandra og grilla. Adjektivfortellinger er alltid like søtt; det samme er Pops og søte mennesker. Søndagen var jeg i tidenes koseligste konfirmasjon. Stolt av Kamilla jeg! Nydelig mat, fine taler og en kjempesøt sang fikk hun. Pluss mange fine gaver og penger, håper jeg!



Nå har jeg akkurat sett hotel Cæsarreprisa, og tenkte å gjøre litt lekser i en time før en ny episode. Jeg elsker virkelig det hotellet altså! Umulig å forstå for den som ikke har sett det ...



Har jeg noe mer å fortelle egentlig? Føler for å nevne at jeg faktisk omsider har gjort det folk har mast om; jeg har skrevet en sang. Teksten ble på nynorsk; siden jeg absolutt klarer å uttrykke meg best på mitt eget språk, og fordi nynorsk er utrolig vakkert. Men vi får se hva det blir til med den ... Er ikke akkurat enkelt å skrive noe, og i alle fall ikke å vise den til andre!



Har kommet til dag 23 i bloggutfordringa mi. Yndlingsfilmen min er Buddy. I alle fall en av yndlingsfilmene mine. Den filmen er virkelig fantastisk! Har sett den utrolig mange ganger, og alle som kjenner meg godt, må se den sammen med meg en gang. Filmen er bare så utrolig fin, spennende, morsom og spesiell. Kjærlighet, venner, psykiske problemer ... Den tar opp så mange viktige ting på en enkel og god måte. Dessuten er jo filmen norsk. Jeg liker å se norske filmer; da slipper jeg å konsentrere meg om å forstå hva de sier, og resten av handlinga blir dermed lettere å få tak i.



Dagens uinteressante, men viktige fakta: Jeg skal klippe meg på torsdag! Endelig får jeg panneluggen min tilbake. Wii. Som mange vet, har jeg en utrolig høy panne. Altfor høy.



En siste ting som må nevnes, var min og Ragnas koselige tur på spar i dag. Det skjedde ikke så mye, men etter en lang dag med skole, var det herlig å gå ut i sola, skravle og kjøpe masse godt! Hvorfor tror man alltid at man er mer sulten enn man egentlig er? Uansett; jeg er glad i Ragna. Og jeg nyter at det nærmer seg sommer, og at dagene blir lysere og fagene snart er unnagjort!



Ha en strålende kveld, og lykke til med alt du skal fremover!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer er alltid koselige. Skriv da vel?!