mandag 29. august 2011

Mandag - God musikk gjør dagen lysere.

Må bare si at Ravels "Bolero", virkelig var et stykke jeg syns var utrolig kult! Den gjorde meg i godt humør! Vi har pause i Musikk i perspektiv nå, og den har vi for det meste brukt til å lete etter kaker! I dag skal vi ha kakefest. Vi skulle selge kaker på lørdag, men nesten ingen ble solgt, så da må vi spise dem selv. Vi har ikke funnet dem ennå, men håper på snarlig gjensyn! Eller noe sånt.

Så håper jeg at du har hatt ei fin helg! Min helg har vært deilig og avslappende. Det tror jeg at jeg trengte. Stemma er tilbake (var det sånn den hørtes ut?), og er bare bittelitt forkjøla. Håper på å kunne begyynne å øve sang i dag! Fredagen var jeg og Marita hos Sandra. Vi spilte Femkamp, som er tradisjon når vi tre er sammen. Vi farga dessuten håret til Sandra; det blei søtt! Dessuten gikk vi tur. Det hadde vi sikkert godt av! Haha.

Lørdag var jeg egentlig i ganske dårlig humør. Slo foten min inn i trappa, og fikk et stort sår; slo hodet inn i ei hylle, og øvde masse på vanskelige ting. Men det som utløste mitt dårlige humør, var dirigering! Det kommer nok til å bli et mareritt i år. I går fikk jeg imidlertid litt mer taket på det. Noe koselig jeg gjorde på lørdag, var å snakke med Solveig-Marie! Dessuten tok jeg sol, og det var deilig. På kvelden bedra humøret seg litt; da spiste jeg lasagne og godteri og så på Komiprisen!

I går hadde jeg besøk av Ragna, og vi øvde til klassekonserten. Planlegger å opptre med "To Make You Feel My Love". Dessuten lærte jeg Ragna casino. I går var et dessuten Bakedag hjemme hos oss. Vi, eller mamma og Eliabeth, bakte både brød, rundstykker og ei kake som Elisabeth skulle prøve ut. Nam!

På kvelden så vi kamp ... Det skriver jeg ikke mer om.

Der kom kakene, så vi snakkes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer er alltid koselige. Skriv da vel?!