tirsdag 27. september 2011

Tirsdag - Gleder meg til konsert.

Hei kjære dere!

Jeg gleder meg veldig til konsert nå. Klassen min er så herlig! I går fikk vi bruke hele dagen på å rigge lyd og øve til konserten. Så utrolig mange geniale kommentarer ble utvekslet, og opplevelser ble lagret i hjertet. Fikk dessuten øvd både med Messinggruppa og med Ragna. Jeg og Ragna skal opptre på utdanningsmessa i morgen; så da får vi øvd oss til kveldens konsert! I går ble vi der til ca sju, med blant annet middagspause på Høgskolen, kaker satt frem av initiativrike Henriette, og historier om blant annet hjorter og andre dyr. Det likes!

Helga var jevnt over fin. Haddde en rolig kveld med familien på fredag; så på TV; spiste lasagne og slappa av. Lørdagen og søndagen brukte jeg dagene på øvingshelg med korpset. Det gikk på å lære ting utenatt. De som instruerte oss, var utrolig dyktige musikere! Skulle ønske jeg hadde lært mer av dem.

Lørdagskvelden var den koseligste dagen jeg har hatt på lenge. Var hos Sandra sammen med Birgitte og Helene. Helene, som har fått lappen, kjørte til og fra. Utrolig praktisk, og ikke minst herlig! Vi har funnet ut at vi skal dra på flere bilturer. Man snakker faktisk bedre også da.

Søndagskvelden dro jeg og Elisabeth på kino for å se "Kong Curling": Når Linn Skåber har en rolle, må filmen bare sees. Urealistisk, sært ...

Ha en flott dag!

Sist, men ikke minst vil jeg anbefale Maria Menas nye CD; "Viktoria". Nydelige sanger! Særlig har jeg blitt glad i "The Art Of Forgiveness".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer er alltid koselige. Skriv da vel?!