fredag 4. juni 2010

Fredag - Verden er søt.

Hei!

Fredag! Vi har fri, fordi tredjeklasse har hovedinstrumenteksamen. Håper det går bra med dere, alle sammen! Uansett; derfor har jeg sovet lenge, og prata med Helge. Han kom hjem i går; herlig!

Skal snart ta bussen til Fagerlia, for å lage til til klassekonserten som er på mandag. Aulaen på Fagerlia klokka halv sju! Det er bare å komme! Jeg skal ikke opptre på mandag da. Vi kan ikke ha overveldende mange innslag, og jeg hadde ikke noe spesielt å synge/spille. Men det kommer til å bli en utrolig bra konsert, det lover jeg dere!

Jeg drar rett fra Fagerlia til byen for å se premiera av ”Sex And The City 2” sammen med mine kjære jenter fra gamleklassen. Etterpå skal vi på Egon. Det blir altså en perfekt kveld!

I morgen skal jeg endelig, og da mener jeg virkelig endelig, møte Marte igjen! Vi ser været ann; mulig det blir sykkeltur? Etterpå skal jeg øve til Gla’dagen, før jeg skal feire bursdagen min på kvelden. Søndagen er det gla’dag. Det blir altså ei fullbooka, men fin helg! Sånt liker man.

Så, hva har skjedd siden sist? Onsdagen fikk vi igjen tyskprøva. Fikk 6/5! Ellers fikk vi fri både engelsk og norsk, så en gjeng av oss gikk for å høre på eksamen til tredjeklassingene. Fikk overvært en trompet, en tuba og en klarinetteksamen! De var så flinke! Jeg har tenkt masse på eksamen i det siste. Jeg lurer på hva jeg skal synge, hvem som kommer til å høre på … Det er lenge til; ja, jeg er fullstendig klar over det, men tenk så spesielt det blir! Jeg mener; man har jo jobba mot dette i tre år, og på en halv time skal man prøve å vise mest mulig av det man har lært.

Apropos eksamen; neste uke, på onsdag, begynner de med trekk til muntlig. Jeg kan komme opp i naturfag, engelsk, fpf(musikk, dans, drama), musikk eller matte. Jeg håper virkelig at jeg slipper! Det at jeg kommer opp i muntlig, kan nemlig føre til at jeg går glipp av korpsturen til Lillehammer som er neste helg. Dessuten kan jeg jo risikere å måtte bruke bursdagen min på lesing. Men hvis jeg skal komme opp i noe, håper jeg det blir naturfag eller musikk. Men vi satser på at jeg slipper! De tar forhåpentligvis ikke opp så mange førsteklassinger …

Onsdagen fortsatte med Dolly, og så bar det til Langevågen for å overvære generalprøva til musikkskolekonserten.

I går hadde vi en meget merkelig skoledag. Først så vi MC.Gyver i naturfagen. Lytting ble brukt på å planlegge klassekonserten, og i mattetimene så vi en film som het ”Stress dreper”. Den handla om at stress var dødelig og farlig. Jeg ble kjempestressa av å se på den! Hehe.

Torsdagsettermiddag/kveld ble tilbrakt på Friheim for å spille på musikkskolekonsert. Det gikk overraskende bra! Salen var så full på begge konsertene at vi måtte vente bak scena. Kjedelig; da fikk vi ikke sett noen av folka! Men hørte jo litt her og der. Det virka veldig bra da.

Har ikke stort mer å skrive. Må vel snart stikke. Er usikker på om jeg skal pynte meg til premiera i dag. Jeg er generelt et antipyntemenneske, men føler ikke for å se skikkelig stygg ut heller. Det bør vel gå ann å finne en mellomting.

Ha ei super helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer er alltid koselige. Skriv da vel?!