mandag 14. juni 2010

Mandag - Korpstur, bursdag og sånn.

Hei!

Mitt første blogginnlegg som 17-åring! Ja, faktisk. Bursdagen min i går var utrolig søt. Tusen takk for alle de skjønne meldingene og gratulasjonene! Klokka tolv kom hele korpset syngende inn. Og utrolig nok; de hadde laga kake! Med 17 lys og navnet mitt på. De hadde visst laga det ved hjelp av ei kjevle, en plastpose og to pulter. Ingen skolekjøkken til disposisjon! Uansett; bra ble det hvertfall. Jeg er heldig.

Søndagen dro korpset på Hunderfossen, hvor vi spilte, og ellers fikk gjøre det vi ville. Jeg, Lise, Caroline og Jeanett gikk inn i Trollfallet. Vi måtte gå gjennom masse rom med mange skumle lyder. Ingen visste hva som kom til å skje. Så måtte vi sette oss på et sete, og alt ble svart … Vi ble heist opp, og brått, da vi hadde begynt å slappe av, sluppet rett ned. Det var nok selve ”engstelsen” for hva som kom til å skje som var skumlest, ikke det som faktisk skjedde.

Siden jeg følte for å komme litt tidligere hjem enn halv ti, satt jeg på med foreldra mine hjem. De tilbrakte nemlig også helga i Lillehammer. Vi var derfor hjemme halv sju, hvor vi ble møtt av Elisabeth og Helge, taco og skoleboller! Sykt herlig! Mormor og morfar kom også på besøk. Fikk ei treningsbukse, og dessuten penger. Det er sånt man alltid har bruk for og lyst på!

Ellers; korpsturen har vært veldig koselig. Fredagen tilbrakte vi stort sett i buss, også var vi på ei åpning i Håkonshallen. Lørdagen var programmet litt mer tettpakka. Først spilte vi på en konkurranse. Deretter stakk jeg, Lise, Caroline, Jeanett og Natalie på Peppes, før vi begynte å rusle i butikker. Jeg hadde bestemt meg for å utnytte at foreldra mine bodde på hotell i byen. Jeg stakk dit for å dusje, før marsjkonkurransen. Fellesdusj på skolen frista så utrolig lite, så jeg var meget fornøyd med den løsninga!

Klokka tre var det tid for marsjkonkurranse. Jeg må innrømme at det faktisk var ganske så dårlig organisert. Korpsa gikk omtrent oppå hverandre, og alle spilte samtidig. Alt ble et eneste kaos av instrumentspilling, trommer og utakt. Jaja, sånn kan det gå.

Kvelden ble igjen tilbrakt i Håkonshallen, hvor det var underholdning og premieutdeling. Og vet dere hva? Vi fikk tredjeplass i spillekonkurransen! Ni korps deltok, og vi fikk tredjepris! Dette gjorde oss stolte. Vi kan, faktisk.

I dag har vi faktisk fri på grunn av muntlig eksamen. Jeg ble vekka av Alex som ringte meg. Søt måte å våkne på, så absolutt! Nå skjer det i grunn svært lite. Aner ikke hva jeg skal finne på i dag.

Gratulerer med dagen, kjære mormor!

Det er dessuten den 14. i dag. Det vil si at jeg og Alexander har vært sammen i 17 måneder! Wow, det føles godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer er alltid koselige. Skriv da vel?!