torsdag 10. juli 2008

Torsdag - Det er sol, og jeg fryser ikke lenger.

Hei du.

Så kjekt at du fremdeles leser; at du ikke har gitt opp meg og min wannabesaklige blogg.

Idag våknet jeg tolv, men var så sinnsykt trøtt. Tror seriøst at jeg kunne ha sovet i tre timer til om jeg hadde latt meg selv gjøre det, men fant ut at det var lurt å stå opp og få noe ut av dagen. Så det gjorde jeg, skjønt etter å ha ligget i sengen en halvtime til. Forresten; er det ikke rart at man er så trøtt når man har sovet i over tolv timer i strekk? La meg jo skikkelig tidlig i går fordi jeg var helt utmattet. Sykt. Men tror det må ha noe med at jo mindre man gjør, jo trøttere blir man. Et eller annet må det være, i hvertfall.

Tok det ganske slow i begynnelsen av dagen før Marte kom bort et par timer senere. Vi gikk en tur, og så ble jeg med henne på kjøretur til Moa. Vi kjøpte is og nøt den i solen.

Da jeg kom hjem, satt jeg på altanen en stund og prøvde å bli brun, mens jeg hørte på lydbok. Deilig!

I kveld er det gryterett og oppladning til at Ida kommer. Vet at det blir lite søvn, så kanskje jeg bør legge meg tidlig?? Men tviler, egenltig. Dessuten skal jeg kanskje være med Marte, Chriss og kanskje Kamilla på kino eller noe.

Ellers; følte visst ikke for å bable så mye i dag. Jo; må bare si en ting. Jeg og Marte skulle lage en genial råneCD, og lette etter tomme brennecd'er vi kunne bruke hjemme hos meg. Det fant vi ikke, men istedet fant vi noen gamle som enten jeg eller Elisabeth(søster'n) hadde brent. Gamle sanger som Crazy(altså den av Gnarls Barkley, og ikke den av Britney Spears; SÅ gamle var de ikke), Baywatch Theme song, og Tsjeriåu med Ravi vakte gode sommerminner til live, og derfor hadde vi den på full styrke i bilen mens vi sang glade med; høyt, men kanskje ikke så veldig vakkert? Spør dem i bilen foran.

Jeg er eegentlig ikke så glad i techno, har jo omtrent blitt motstander av det, men, noen sanger er bare litt geniale. Sånn er det, og jeg innrømmer at jeg synes det. I alle fall kan de løfte humøret noen hakk og få meg til å tenke på en del morsomme episoder. Botten Anna, husker du d opptaket, Ida?

Ellers, det var vel ikke så mye mer å skrive om idag, tenker jeg. Nyt sommeren!