torsdag 17. juli 2008

Torsdag - Jeg er mett.

Hei.

Da vr det tid for dagens bloggoppdatering!

I dag måtte jeg stå opp klokken ti på halv elleve. Dro på frisøren. Nå har jeg klippet og tynnet ut håret mitt. Det føles litt rart, men, det er vel lurt til sommeren. Har veldig lyst til å farge det svart, men vet ikke om det blir. I så fall blir det til høsten.

Etter frisøren dro jeg og pappa rett i banken. Vi har snakket om det veldig lenge, men endelig skulle jeg altså fått ordnet meg et bankkort. Jeg så nok helt sykut på det bildet, men, det får gå. Dessuten var navnet mitt registrert med h, Nathalie. Jeg får ikke endra på det før jeg får nytt kort, men jeg overlever.

Etter banken slappet jeg av hjemme; hørte på lydbok, la inn sanger på mp3’en til mamma og spiste. Snakket også med Marte på MSN, og vi ble enige om å finne på noe. Hun hentet meg, og vi fikk endelig tak i brenencd’er. Vi laget endelig den berlømte rånecd’en vår! Den er virkelig bra, med alle godsangene og sangene som vi har et forhold til, og som vi ikke minst kan synge med på.

Det tok en stund å lage til cd’en, men omsider kunne vi kjøre. Vi dro på Moa, gikk rundt en liten stund, men fant ikke på så mye å gjøre. Vi kjøpte jordbær, dro hjem til Marte, men fant ut at hun måtte bytte en veske, og kanskje trengte vi litt mer jordbær? Derfor kjørte vi tilbake til Moa og fikk ordnet det vi skulle.

Da vi kom hjem til Marte igjen, spiste vi jordbær med vaniljesaus og sånn. Kom hjem for en liten stund siden, og mormor og morfar har vært her en tur.

Ellers; i går kveld kom søskenbarna mine en tur på besøk. Vi spilte kort og planlagte Sydentur. Det blir digg!

Ellers har jeg lite å skrive. Vi snakkes.