onsdag 18. februar 2009

Onsdag - Ganske glad jeg.

Hallo!

Da var det på tide å skrive blogg igjen. Jeg har ikke gjort det siden … Lørdag? Joo, det stemmer nok. Lørdag var en søt dag!

Selskapet var skikkelig koselig. Herlig å møte igjen alle folka. Der var også sykt mye godt å spise; pizza, muffins, brownies, godteri … Vi var så kvalme til slutt alle sammen at det nesten var litt ille. Men, det er jo bare et godt tegn for ”vertskapet”. Det var så godt at vi ikke klarte å la være å spise selv om vi var mette. En litt dum ting egentlig, men de fleste har det vel sånn noen ganger?

Jeg og Sandra gikk derfra i ellevetida. Deilig å få litt frisk luft! Vi gikk en ekstra liten tur til og med, siden det var så fint og mildt ute. Evig koselig!

Vi gjorde en god deal; en halvtime på spillelista mi, så en halvtime på Sandras. Musikksmaken vår ligner mye mer på hverandre enn den gjorde for bare noen få måneder siden. Kult. Jeg vet ikke helt når vi sovna, men i alle fall våkna vi i titida. Og det verste av alt; vi var uthvilte! Det hadde nok ikke mange trodd om oss, aller minst jeg og Sandra. Vi sløva imidlertid fram til tolv. Frokostspising og mer skravling/musikkhøring fulgte, før jeg stakk hjem i totida. Da var det middag, før jeg måtte skrive ferdig engelkstilen som folka skreiv på fredag. Dessuten var vi hos farmor.

Mandag? Kjip dag. Jeg hater egentlig mandager, så var egentlig i dårlig humør fra starten av, uten at jeg helt vet hvorfor. De tre siste skoletimene gikk heldigvis med til grand prix. Da var det å sitte å skrive inn alle tekstene, for dommerne skal få et hefte med tekster osv. Kornettimen var grei(fikk se på ei kul nettside der læreren min kan laste opp lydfiler med de sangene jeg har i lekse, så det var faktisk ikke så dumt), og jeg var på korps fram til pausa. Da måtte jeg nesten hjem og øve naturfag. Vi hadde nemlig fått en del lekser, selv om det liksom skulle være chill grand prix-uke. Da jeg kom på skolen på mandag, ble jeg møtt av en naturfagprøve dagen etter. Gen og arv. Siden jeg ikke kunne noenting om det temaet, måtte jeg bruke litt tid på mandagskvelden, altså. Jaja. Jeg lærte i alle fall en del. Slutten av mandagskvelden ble i alle fall brukt på noe koselig; utveksling av sanger med Ida.

Tirsdagen var en mye koseligere dag! Skoledagen var ikke særlig spesiell; hadde naturfagtesten på Itslearning, og ellers skjedde det lite. Var utrolig trøtt da jeg dro hjem, noe som var merkelig, siden jeg hadde sovna kjempetidlig; hørte ikke engang at jeg fikk melding, så må ha sovet tungt. Begynte å prate med Alex på MSN, så vi fant ut at vi skulle snakkes litt. Kos! Dessuten snakka jeg med Sandra også; herlig. Middagen besto av noe så sært som pølser i hamburgerbrød. Joda. Sangtimen var skikkelig gøy! Lærte ”Nocturne”, en utrolig fin sang. Vi må jo begynne å forbrede oss til audition på Fagerlia som er i mai. Folka har funnet ut at jeg bare har godt av å være md på den, noe jeg for så vidt også er enig i.

Etter sangtimen fikk jeg endelig Alex til å synge til meg. Det eneste kjipe var at da gikk jeg også med på å synge til ham. Det skulle jeg aldri ha gjort. Tilfeldigvis rakk vi det ikke i går, så jeg har en stygg følelse av at jeg må synge i dag. Hjelp!

I dag var det grand prixgreie hele dagen. Det ble altså til at jeg satt der og skrev tekster for harde livet, og da Bart kom, var det å kklippe og lime alle tekstene sammen. Vi ble ferdige ganske tidlig, så vi fikk faktisk fri! I morgen er det altså grand prix. 10D er klassa uansett! Jeg er veldig stolt av dem. Jeg vet ikke helt når jeg må/skal på skolen i morgen. Har lyst å få med meg generalprøva. Pappa har store planer om at jeg skal rekke piano også, men vi får se.

Nå må jeg stikke. Jeg og Marte skal svømme og bli spreke, og så skal vi spise sunn mat etterpå. Joda. Snart vinterferie, snart møter jeg Isabel!
Dagens sang: Megadeth – Train Of Consequences.