tirsdag 3. februar 2009

Tirsdag - Søtt, som regel.

Da har det faktisk blitt februar. Herregud så fort tida går, egentlig. Snart er det vel sommer! Men først, eksamen. Og UKM, og et par andre sånne ting.

Jeg er skikkelig trøtt. Trøtt og lei. I dag skal vi ha matteprøve. Neste time, faktisk. Gruer meg sykt! Jeg tror jeg kan det absolutt grunleggende, men ikke noe mer liksom. Jaja, etter matteprøva skal jeg virkelig være letta. I dag er det sangtime, også har jeg store planer om å overnatte hos Sandra. Det blir så herlig! Vi skal jo begynne seint på skolen i morgen, på grunn av den åpninga av skolen. Joda. Ellers er det selskap for gullgutten av et søskenbarn jeg har, Kristian i morgen. Tolv år blir han. Jeg er så stolt av deg!

Noe annet fint skjer også i morgen; jeg og Alex har vært sammen i tre uker. Hihi.

Ellers; er med i en sånn avisredaksjon som skal jobbe på den åpne skolegreia i morgen. I alle fall bedre enn "individuelt" arbeid, tror jeg. Jeg og Birgitte skal skrive artikkel om åpninga, og så skal vi visst skrive litt om bibliotektilbudet ved skolen. Matspalte, haha.

Ellers skjer det ikke så mye. Koselig på korps i går! For en gangs skyld kom jeg og Vebjørn opp på de høyeste tonene på "Pavane in blue". Jeg hadde aldri klart det uten deg, Vebjørn.

Æsj, jeg gruer meg til prøva. Det hjelper jo selvfølgelig en god del at alle ikkekommuniserende hjelpemiddel er tillatt.

Fint å se deg igjen idag, Silje.

Ha det fint!