fredag 30. april 2010

Fredag - Menneskesøthet.

Hei mennesker!

Fredag! Helg! Frihet! Seriøst. Skjønt; jeg skal egentlig ikke klage. Har vært lite skole denne uka. Neste uke blir mye verre; med engelsktentamen på mandag og mattetentamen på onsdag! Begge faga er jo avsluttende, så jeg må gjøre det jeg kan for at det skal bli bra.

Ok, så hva har skjedd? Onsdag var jeg fremdeles ikke frisk, så var hjemme fra skolen. Det skjedde utrolig lite disse dagene, men hadde i alle fall en herlig samtale med Ida på tirsdag! I går var jeg derimot på skolen, og tro det eller ei, så var det faktisk en skikkelig fin dag! Mye av, eller egentlig hele grunnen til det, var de herlige folka jeg så igjen! Min fantastiske klasse!

Dagen begynte med to ganske så vanlige naturfagtimer, før vi fant ut at vi ikke hadde lytting. Jeg, Ragna, Ellisiv, Hans Fredrik og Vegard fant ut at vi skulle slå i hel tida på Høyskolen(Høgskolen, høyskulen?) hvor vi kjøpte bagetter og satt og skravla. Tida fløy! Jeg kjøpte en ganske ubestemmelig bagett, men fant fort ut at det var en del jeg ikke likte der. Hans Fredrik kunne ikke ha forklart det bedre da han utbrøt: ”Jeg tror muligens du har valgt feil bagett, Natalie …” Jaja, syns skinke og brød er godt jeg! Sivert kom og satt sammen med oss etter ei stund, og samtalen fløt om geografi, dialektenes spennende og kompliserte prinsipp(haha) og ellers mye annet genialt!

Det var med ganske liten lyst vi satte kursen for skolen igjen for å ha matte. Men, det var de to siste timene den dagen, så det var OK. Fikk gjort en del forberedelser før tentamen, heldigvis!

Så godt som hele klassen gikk ned på musikkskolen etterpå. Jeg skulle øve med Bjørnar klokka tre, så hadde en og en halv time å slå i hel. Heldigvis var det fryktelig mange andre som skulle øve. Jeg, Marion og Hans Fredrik fant ut at Spar, vår gode venn, var et fint tidsfordriv! Så vi kjøpte First pricekjeks. Fire kroner hver! Ganske så chill. Klokka to gikk vi på konsert med 2MU og 3MU. De framførte moderne musikk. Det var ganske så genialt. Flinke folk! Tipper de hadde det gøy da de laga det til altså.

Øvinga gikk fint, men etterpå var jeg helt utslitt. Måtte bare slappe av og spare stemma resten av dagen. Merka at jeg fortsatt var en smule syk. Mormor kom en tur da; kjempekoselig!

Så kom altså dagen i dag; tentamen i hovedinstrument. Det ble også denne gangen arrangert som en konsert med 1MU. Alle fremførte stykker de har øvd på lenge, lenge! Flinke, flinke mennesker! Som jeg har sagt så mange ganger før. Selv var jeg egentlig fornøyd; fikk til en del liksom, men så var det den nervøsiteten da! Jeg rista og skalv, og det ødelagte mye. Gud, så sint jeg blir! Nervene var helt umulig å få kontroll over. Jeg som hadde øvd og øvd, forberedt meg og tenkt gjennom alt. Så slo nervene inn, og jeg var maktesløs. Jaja. Håper jeg klarer 4.

Og helga? Den blir herlig! I kveld skal jeg til Sandra for å overnatte. Så koselig det skal bli! Gleder meg til å se dere jentene mine.

Ha en super dag, snille mennesker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer er alltid koselige. Skriv da vel?!