søndag 9. mai 2010

Søndag - Mitt liv.

Hei alle sammen.

Nå er det jo ei god stund siden jeg skrev. Det føles sånn i alle fall; kanskje er det fordi det har skjedd så mye.

Denne søndagen har jeg tilbrakt sammen med Camilla; en utrolig givende dag som gjorde at vi fikk snakka og fortalt hverandre utrolig mye! Glad i den jenta!

Gårsdagens kveld ble tilbrakt hos Marion, som hadde bursdag i går. Gratulerer så masse med overstått! Er så glad i deg. Gratulerer med dagen til deg også, Chris. Uansett; kvelden hos Marion raste av gårde. Vi spiste taco(sykt lenge siden jeg hadde spist det; sykt godt), vi sang SingStar og utveksla mange genialistiske og antigenialistiske historier. For noen herlige folk! Det fins i det hele tatt svært mange herlige folk her i verden.

Fredagen fikk jeg også en del gledelige overraskelser. Fikk for eksempel vite at jeg kommer til å få 5 i standpunkt i sang. Tentamenskarakteren har jeg ikke fått vite enda; siden alle sangelevene ikke har hatt tentamen enda. En eller annen merkelig regel sier da at vi andre sangere heller ikke kan få karakter. Kjipt! Får den vel på tirsdag eller onsdag, håper jeg. Uansett; 6- på anvendt musikklæreprøva veier opp for den! Jeg forstår ikke at jeg har fått den karakteren, men har jo så klart ingen planer om å få satt den ned. Fritimen min tilbrakte jeg ute i sola, mens jeg skravla med de ande heldige sjelene som også hadde fritime. Det var sykt kjipt å måtte gå inn til Anvendt musikklære, særlig da vi fikk utdelt ei oppgave som må være ferdig til neste time. Rytmer også faktisk; det verste jeg vet! Var på gruppe med Ragna og Henriette, to sykt flinke jenter når det gjelder rytmer, så kanskje de får lært meg noe fornuftig?

Fredagkevelden kom min kjære Sandra. Vi var meget usikre på hva vi skulle spise. Du er god om du finner en matrett som ikke er vanskelig å lage, som ikke er usunn og ikke sunn, som ikke er for kjedelig, som smaker nydelig, som man lett kan få tak i alle ingrediensene til, og som får oss til å smelte bare av å høre navnet. Vi klarte det ikke hvertfall. Vi endte til slutt opp med knekkebrød. Egentlig, fant vi ut, er det ganske koselig å sitte å spise sammen på den måten, når man lager til et enkelt, men akk så godt måltid av og til. Haha.

Ellers har jeg mye jeg burde gjøre. I morgen har vi sidemåltentamen, tirsdagen både ei naturfagprøve og et engelskmuntligprinsipp som avgjør standpunktkarakterene mine. Likevel har jeg svært vanskelig for å konsentrere meg. Onsdagen får vi vite at vi ikke kommer opp i eksamen(krysser fingrene!), og så har vi langhelg! Det skal i alle fall bli godt.

I morgen kommer Elisabeth hjem. Blir fint å se henne igjen! Ellers har jeg en dobbel kornettime, men må se korps ann. Burde nok prioritere skole, men er så utrolig sliten og lei, og har som sagt store problemer med å konsentrere meg om noe som helst for tiden.

De siste dagene har jeg vel stort sett, sånn bortsett fra de få tingene jeg har fortalt om, tilbrakt på sykehuset og besøkt farmora mi. Dagene har vært preget av tristhet, savn, minner, bekymring og tanker … Er så utrolig glad for at jeg har så mange rundt meg som er villig til å snakke med meg! I den forbindelsen kan jeg jo nevne at jeg hadde en veldig koselig prat med Mirra i går. Vi hadde ikke prata på over en måned sikkert, så vi hadde mye å ta igjen!

Ellers; en hyllest til mitt kjære lag! Håper dere vinner i dag! Synd at det ikke gikk så bra mot Molde, men, dere kommer sterkere tilbake, det vet jeg!

Ok, men jeg tror jeg slutter av nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer er alltid koselige. Skriv da vel?!