mandag 11. mai 2009

Mandag - Ferdig med skriftlig eksamen og greier.

Hei!

Da er jeg seriøst ferdig med skriftlig eksamen! Jeg kan ikke tro det. Det føles nesten uvirkelig. At jeg var så sykt heldig å komme opp i norsk, og at oppgavene egentlig var ganske bra begge dagene, var absolutt mer enn jeg kunne håpet på. I dag har jeg prøvd å hente frem min morsomme side. Oppgaven var å ta utgangspunkt i en situasjon man misliker, og skrive om det på en humoristisk måte. Jeg skrev om en jente, Andrine, som skulle møte familien til kjæresten sin for første gang i et juleselskap. Var egentlig ganske fornøyd, men er spent på å høre hva andre folk syns om den!

Nå gjør jeg egentlig ikke så mye, annet enn å skrive blogg og høre på Metallica. Lenge siden jeg har hørt på dem egentlig, altfor lenge siden. Deres beste sang er ”Master Of Puppets”, uten tvil. Digger den sangen! Uansett; i dag blir det vanlig kornettime, korps og landgang. Ja, må jo nesten feire litt at jeg er ferdig med skriftlig eksamen, og at det egentlig gikk ganske greit.

Dette innlegget blir ikke så langt, for det er så lite å si om helga at det nesten, men bare nesten, er litt flaut. Slappa i alle fall av kjempemye, og leste en del. Holder på med ”Appelsinpiken” nå, og den virker ganske søt. Ellers leste jeg ”The return of hjertets fryd” i helga. Spesiell bok. Begynte å grine, seriøst! Det er det virkelig ikke ofte jeg gjør av bøker.

På lørdagen fant jeg og Marte ut at vi skulle gå på Rollonhytta. Det regna litt, men regnet gjorde faktisk bare godt. Det var ikke spesielt kaldt heler, så det ble faktisk en helt super tur! Beste fjellturen vi har hatt, tror jeg, det gikk liksom så fort og greit. Kjempemorsomt var i det alle fall! Etterpå kjørte vi på Moa og kjøpte litt smågodt. Fortjente det, syns jeg. Lørdagskvelden ble brukt på å snakke med Alex, spise gryterett, og snakke med Sandra. Sandra er en venninne jeg har møtt på leir, men vi har ikke snakka på lenge, lenge. Veldig koselig var det å høre fra henne igjen!

Søndagen ble heller ikke brukt på særlig mye; mormor og morfar kom på besøk en tur, jeg leste, og så testa vi litt GPS. Dessuten var jeg og pappa hos farmor en tur. Farfar, Marte, Trine og Erik var der også. Trine og Erik er to søskenbarn av meg, som deg dessverre ser altfor sjelden. Søte unger, så absolutt!

Ok, hva skjer framover? Jeg har vel kanskje skrevet det før, men kanskje mest for at jeg skal få sortert tankene, kan jeg ta en liten oppsummering. I morgen er det altså ”vanlig” skoledag. De tre siste timene skal vi tydeligvis ha fjelljogg. Dream on. Ellers er det sangtime, og jeg må øve for harde livet til audition. Gruer meg! Onsdagen har vi fri, fordi a-klassen, stakkars, skal ha matteeksamen. Synes virkelig synd på dem, men tror nok at de klarer seg! Vet ikke helt hva jeg skal finne på den dagen; tror i alle fall at jeg og Marte skal finne på noe. Torsdagen er det visstnok også vanlig skole, i den grad det lar seg gjennomføre. Det blir vel vanlig Torsdagsprosedyre da, tenker jeg. Det liker jeg! Fredagen har vi fri, for da er det b og c som har engelsk. Tvi tvi til dere! Vet ikke hva jeg skal bruke helga på sånn egentlig. Blir i alle fall godt med langhelg. Søndag er det 17. mai. Blir vel helt greit det.

Mandag, tirsdag og onsdag aner jeg ikke hva jeg skal finne på. Jo, det blir vel korps og sangtime og sånne ting, men ellers? Vent! De t er jo audition. Sykeste. Jeg kommer vel til å bruke dagene på å øve til audition og til å pakke jeg da. Torsdagens sommersamling kommer til å boble over av energi fra min side. La oss håpe at det er positivt for korpsets del! Om 10 dager drar jeg til Alex!

Snakkes da, kjære blogglesere.

3 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Hei, jeg lurte på om du kunne hjelpe meg litt. Jeg har nynorsk tentamen i morgen hvor tema er "Skulle bare være morsom". Vi skal skrive en skjønnlitterær tekst. Husker du noen av oppgavene, for det hørtes for meg ut som du hadde samme oppgave.

    Du hadde i hvert fall lik oppgave som meg i bokmål. Help me out, please? :)

    SvarSlett
  3. Så kjekt at du har lest bloggen min da!
    Er redd for at jeg ikke kan hjelpe deg særlig mye, for jeg husker egnetlig ingen av oppgavene, bortsett fra den jeg skrev(som det står om i innlegget). Men tror nok du kan slappe av. Hvis du liker å skrive, så blir det nok ingen problemer. Det er skjønnlitterrært, så du kan bare bruke fantasien. Jeg forberedte meg egentlig ikke til norskeksamen selv så. Lykke til!

    SvarSlett

Kommentarer er alltid koselige. Skriv da vel?!