onsdag 20. mai 2009

Onsdag - Kjempekjempegøy.

Hei!

Da er det faktisk, utrolig nok, onsdagsettermiddag. Det er nesten litt for godt til å være sant! I morgen drar jeg til Alexander!(Som om du ikke har fått det med deg allerede …)

Ok, har hatt noen veldig fine dager da, så tida har i grunn godt fort! Kornettimen på mandag var ganske bra; øvde på ”Vilia”, som jeg skal spille på et gamlehjem neste tirsdag. Ellers fikk jeg vite at neste mandag skal jeg på foreldremøte på musikkskolen, og vi fikk utdelt sånne skjemaer: ”Kommer du tidsnok til timene? Hva er lett, og hva er vanskelig?” osv. Fikk veldig sånn skolefeeling, men jaja, helt OK det.

Mandagskvelden brukte jeg på å snakke med Isabel og Ida! To viktige og givende samtaler. Dessuten så jeg hotel cæsar. Får sett det altfor lite for tida, syns jeg.

Tirsdagen var en sløv skoledag så vidt jeg husker. De tre siste timene skulle jeg og Oddny på Fagerlia for å jobbe videre med rutene der. Satt på med Torbjørn og mora hans, siden Torbjørn skulle på audition. Han er helt rå på trommer! Derfor fant jeg ut at jeg jo måtte høre ham spille. Det var seriøst sinnsykt bra! Så gikk jeg og Oddny for å lære litt mobility. Var ganske effektive, sånn egentlig!

Satt på med Torbjørn og folka hjem igjen også, og da jeg kom hjem var det ganske sløvt fram til middag og sangtimen. Var en utrolig bra time! Fra klokka kvart over sju til åtte var jeg og Helene på spinning igjen. Vi kunne jo ikke bare la det bli med en gang. Vurderer virkelig å få tak i klippekort på treningssenteret altså! Først var setet og styret mitt stilt litt feil, så fikk utrolig vondt i ryggen og det blei sinnsykt tungt. Altså ble jeg sliten allerede mens vi varma opp. Heldigvis fikk jeg fiksa setet, og da gikk det mye bedre. Var godt å bli ferdig, og herlig å ta en lang dusj etterpå. Leste forresten ferdig ”Beatles” i går kveld. Hadde tårer i øynene av det sterke samholdet kameratgjengen i mellom!

I dag var jeg på skolen i de tre første timene; var helt greit. I musikktimen sang vi, og det slo meg plutselig at dette nok var en av de aller siste musikktimene 10D hadde sammen. Ganske trist å tenke på! Har i alle fall utrolig mange gode minner sammen med den klassen.

Etter tredjetimen, som ble brukt på norskframføringer, kom mamma og henta meg, og vi dro ut til musikkskolen i Ålesund der audition skulle finne sted. Fant Ragnhild, som også skal søke og går i klassen min, og Solveig(sanglæreren min). Vi øvde en god del, og i begynnelsen var jeg ikke fornøyd med stemmen min. Det kom seg heldigvis etter hvert. Hørte på Ragnhilds audition; veldig fint var det. Øvde enda mer sammen med Solveig eter det, og så møtte jeg Renate(mitt supre søskenbarn som også har planer om å gå der!) Hun ble med inn da jeg skulle synge, som moralsk støtte. Jeg skulle egentlig inn kvart over ett, men den var vel nærmere halv to. Klart jeg var nervøs, men fikk aldri helt den store skjelven. Sangene gikk greit; ikke superbra, ikke bra heller tror jeg, men greit. Fikk et par spørsmål om jeg spilte andre instrument, om jeg spilte i korps, hva slags musikk jeg likte osv. Gikk helt fint. Mamma henta meg igjen, og så dro jeg til Marte. Vi hadde egentlig ingen plan for hva vi skulle finne på, men vi fant ut at det var lenge siden vi hadde besøkt farmor, så vi dro dit. Farfar var der også, og det ble utrolig koselig, som alltid!

Vi stoppa på Spar da vi kjørte hjemover, og kjøpte ferdigmuffins og non stop. Herlig å spise det igjen altså; er utrolig lenge siden!

Nå har jeg altså nesten akkurat kommet hjem fra Marte. I kveld skal jeg til Louise! Er jo så evig lenge siden. Vi skal spise taco og sånn, blir kjempekoselig! Må nok hjem litt tidlig, for skal pakke til i morgen. Må stå opp ganske tidlig, men tviler på at jeg klarer å sove så lenge i morgen, så i grunn er det like greit. Sommersamlinga begynner klokka elleve. Vi skal marsjere inn og spille ”Military Escort”, og det er det. Fellesnummeret er ikke før klokka fem, så det tviler jeg sterkt på at jeg rekker. Herregud! Morgendagen kommer til å gå så sinnsykt sakte. Men som jeg har sagt før; har jo holdt ut så lenge nå at det bør gå greit. Skal forresten bytte fly i Oslo. Har aldri bytta fly før, tror jeg, så det blir jo litt spennende. Ikke at jeg er nervøs altså; har alltid blitt så godt tatt vare på på fly og flyplasser at det er null problem.

Men da tror jeg at jeg skal stikke og gjøre meg klar. Du må kose deg masse i langhelga; håper at det blir fint vær og mye gøy å finne på! Snakkes da.

Tviler på at jeg er i like godt humør neste gang jeg skriver, bare sånn det er sagt …
Det er bare å nyte dagen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer er alltid koselige. Skriv da vel?!