lørdag 20. juni 2009

Lørdag - Spesielt.

God kveld. Eller god natt. Jeg vet ikke helt hva man sier, når klokka er litt over tolv og man plutselig har bestemt seg for å skrive blogg. Jeg vet ikke, har overhodet ikke peiling på, hvorfor jeg skriver dette innlegget i utgangspunktet. Plutselig satt jeg bare der og tenkte at et nytt blogginnlegg, det var akkurat det jeg trengte nå. Kanskje bare for å ha noe å fylle tiden med, kanskje bare fordi jeg har blitt glad i bloggen min, eller kanskje fordi noe eller noen har en dypere mening med det. Ikke vet jeg. Det er noen ting man aldri får vite. Sånn må det nesten være. Hadde vi visst alt, hadde vi ikke hatt den verdenen vi har i dag. Vi hadde ikke hatt forskning, ikke hatt noe å gruble over, ikke blitt glade om vi forsto noe nytt. Vi mennesker trenger å føle at vi forstår noe, at vi kan finne ut av ting. Vi må finne vår egen mening, våre egne holdepunkt. Tror jeg. Jeg vet jo selvfølgelig ikke, for man kan aldri vite. Men, man kan velge å tro på noe. Velge å tro at man har forstått. Og kanskje vil det si at man har forstått ganske mye? Eller kanskje vil det si at man ikke forstår noe som helst.

I dag har vært en fin dag. Jeg har sløva, og faktisk også solt meg litt. Kjempedeilig! Håper at jeg kan få litt farge i sommer også. Jeg pleier å bli ganske fort brun, men jeg trenger jo sol for å bli det så klart. For tida er jeg bleik, men det er vel OK, det også. I det store og hele har det ganske lite å si. Ellers i dag hadde jeg årets siste sangtime. Koselig og litt trist! Jeg og Marte var dessuten en tur på Moa. Målet var en bikini, men alt var utplukka, og ingen av dem passa til meg. Enten var fargen feil, eller så var det størrelsen, eller så var det kombinasjonen av alt. I stedet endte jeg opp med et dongeriskjørt, som jeg egentlig har blitt ganske glad i, restene av bursdagsgava til Alex, og en bagett på Big Bite. Jeg og Marte må tilbake på Moa på tirsdag, og finner vi ikke bikini da heller, drar vi til byen. Det hadde faktisk vært ganske typisk at vi fant en perfekt en med en gang på tirsdag. Verden er noen ganger ganske så merkelig. Sånne ting inntreffer, oftere enn vi kanskje tenker over også.

Jeg har merkelige tanker i dag. Det er en sånn tenkedag, men en fin dag likevel. Skjønt; nå har det jo blitt lørdag. Klokka er over tolv. Kanskje er det ikke en tenkedag i dag. Vel, fredagen var i alle fall det, og begynnelsen av lørdagen. Og apropos lørdag; det er bare en uke til leir! Så fantastisk ubeskrivelig herlig!

Jeg er glad. Veldig glad faktisk! Jeg har akkurat prata med Alexander. Min fantastiske kjæreste. Hva gjorde jeg før jeg begynte å prate med ham? Hva fylte jeg dagene mine med? Jeg vet ikke. Jeg vet bare at livet mitt har blitt så mye bedre. Alexander er holdepunktet mitt. Han holder meg oppe når alt annet er kjipt og virker meningsløst. Han er så spesiell for meg. Jeg mangler ord. Jeg trenger å prøve å finne vakre nok ord likevel. Når man er så glad i noen, vil man vel at det skal synes. Så sterke følelser kan det være vanskelig å holde for seg selv. Og hvorfor skal man la være å fortelle mennesker at man er glad i dem?

Jeg vet ikke om jeg burde publisere dette blogginnlegget her. Det er sjelden jeg har skrevet et så usaklig og kanskje også ærlig innlegg. Jeg er mest sannsynlig flau over det i morgen. Flau, men forhåpentligvis syns jeg det OK også. Det er jo ikke akkurat sånn at jeg ikke vet hva jeg skriver.

Jeg kommer egentlig ikke på så mye mer å skrive om jeg, sånn egentlig. Jeg er faktisk utrolig trøtt. Øynene mine renner nesten. Jeg skjønner ikke hvorfor, for sov til tolv i dag. Vel, sløva hvertfall. I går kveld gjorde jeg heller ingenting, og da mener jeg ingenting, annet enn å sløve. Sykt.

Jeg har nydelige venner. Ja, både de som leser dette her, og de vennene som ikke leser dette, er vakre skapninger alle sammen. Jeg er så utrolig glad for at jeg har dere, og for at dere alltid hører på hva jeg har å si. Jeg vil alltid høre på dere også, det lover jeg. Noe annet kunne ikke falle meg inn, det er faktisk sant også.

God natt, mennesker. Ta vare på dagen. Og natta også, for den saks skyld.

Gratulerer med overstått, Alex! Håper du hadde en fantastisk dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer er alltid koselige. Skriv da vel?!