tirsdag 30. september 2008

Tirsdag - Av prinsipp.

Da var det lenge siden jeg hadde skrevet blogg. Jeg bare konstaterer det.

Av og til føles det som om verden bare fortsetter rundt meg, mens jeg henger igjen i en vase av forvirring og tomhet. Det høres dypt ut, men er bare dumt.

Har jeg gjort noe kult siden sist da? Jada, det har jeg. Jeg dro til Ida på torsdag. Pappa kjørte meg til Molde, og derfra tok jeg bussen til Sunndalsøra. Folka på bussen syns sikkert det var skikkelig interessant å høre på mine telefonsamtaler med Isabel og Sandra. Eller ikke, menmen.

Jeg kom til Ida halv elleve, og hun og Inge henta meg på busstoppet. Vi dro rett hjem og satt og prata ei god stund lenger enn vi burde, med tanke på skole dagen etter. Men det var det verdt, uten tvil!

Vi kom oss overraskende greit opp, og etter en rask frokost og det som ellers må gjøres om morgenen, kom Julie. Det var så herlig å se henne igjen! Hvis du lurer, for jeg tror faktisk ikke jeg har skrevet om Julie før, er hun en god venninne av Ida, som også jeg har blitt kjent med. Hun har selvfølgelig blitt en god venninne av meg også, og vi har det evig genialt sammen; Julie, Ida og jeg. Julie og Ida sykla tandem til skolen, mens jeg satt på bagasjebrettet. Det så nok utrolig kult ut. Det var i alle fall det. Da vi kom til skolen møtte vi det siste medlemmet av Sølvfirkløveret, nemlig søte Tina! Supert å se dere igjen, alle sammen.

Skoledagen funka fint. Geografi, naturfag og matte skjønte jeg ingenting av, men engelsken og samfunnsfagen hang jeg faktisk med på. Skoledagen var slutt litt over halv tre, og da gikk vi ut og jubla over helg. Der møtte vi Elin, som også er en god venninne av Ida og folka. Jeg og Elin møttes første gang på UKM i Kristiansund i år, og har blitt gode venner, vi også. Vi sa ha det til Tina etter hvert, og så beveget vi oss hjemover. Det var trist å si ha det til alle altså! Selvfølgelig, nå når jeg endelig kom, skulle alle bort i helga. Jaja. Jeg og Ida klarte oss fint vi!

Vi brukte vel helga til latskap. Data, tazte priv, latter, skravling, godteri og snakking med den geniale familien hennes. En utrolig sløv helg, men vet du hva? Det trengte jeg. Fiskeprinsipp. Ida er alltid god å ha.

Søndags ettermiddag møtte vi Julie igjen, som var kommet hjem fra hytta. Vi kjøpte Nidars favoritter(Eventyrlig, sa du?) og hadde det veldig genialt. Det var tomt da jeg satte meg på bussen på vei hjem ti over åtte. Jeg savner folka! Mamma og pappa henta meg i Molde, og vi var hjemme ganske nøyaktig halv tolv.

Nå skjer det lite. Vi hadde naturfagprøve i dag, og jeg og Camilla gikk rundt vassetvannet i gymmen. Etter skolen spilte korpset på barnehagen. Savn, hihi.
Sang er avlyst i dag, så kvelden skal jeg bruke på øving til en forferdelig samfunnsfagprøve jeg skal på torsdag, og øving på piano. Jeg gleder meg virkelig til høstferien!

Jeg har ellers planer om å se cæsar og å slappe av. Jeg har fått mye bra musikk av Ida!

Ha det fint du.