tirsdag 23. september 2008

Tirsdag - Joda, jeg er ganske glad.

Vil dere høre om en fin sang? Megadeth – A Tout Le Monde! Jeg rett og slette elsker den sangen. Den bare må høres! Det måtte jeg bare si nå helt i begynnelsen, fordi jeg hører på den, og fordi det er viktig. Jeg får helt frysninger.

Hei, forresten.

I går var jeg på korps. Det var egentlig ganske kjekt; kornettrioen ble komplett, til slutt i alle fall.

Etter korps var det hotel cæsar, før jeg snakka med Sandra, Ida og Isabel. Det var bare noen korte samtaler, så jeg og Isabel skal snakkes i dag også.

Ellers i går gjorde jeg litt mer lekser og tok det ellers helt slow. I dag forsov jeg meg nesten, men bare med fem minutter så det gikk fint. Skoledagen i dag? Helt grei. Vi hadde gym de to siste, og da gikk jeg rundt Vassetvannet sammen med Sandra og Anne. Koselig det.

Nå har jeg faktisk øvd litt piano, men jeg vet at jeg må øve mer i dag. Jeg har fått så mange sanger, og jeg har bare lært en! Jeg vet; altfor dårlig, men, jeg har så mye annet å gjøre og tenke på.

Jeg har i alle fall fått delt ut takkekorta, vel, de aller fleste. Det er da noe. Jeg lurer på hvordan bildet egentlig var; noen sa at jeg likna veldig på meg selv, mens andre sa at jeg ikke ligna på meg selv i det hele tatt. Forvirrende. Folk sier at jeg ligner veldig på søstra mi, men det tror jeg ikke på. Elisabeth er veldig pen!

I dag er det sang, det er faktisk ganske snart, og det blir bra. Jeg har lyst en tur bort til Sandra i dag, men jeg vet ikke om jeg rekker det. Ellers i dag skal jeg øve piano og snakke med Isabel.

Vi snakkes da. To dager til Sunndalsøra!! Tenk; i en dag skal jeg gå allmennlinja på Sunndal VGS! Det blir kult, vettu.