lørdag 22. november 2008

Lørdag - Blablabla.

Heihei.

Det er så deilig med helg! I dag sov jeg lenge før første gang på mange uker(Det føles sånn i alle fall). Jeg spiste en frokost som besto av pastasalat og loffskive, noe som var ganske så herlig. Mormor og morfar kom mens jeg spiste, og nå har vi bakt julekaker. Jeg har ikke julestemning enda, men, det nærmer seg virkelig. Jeg håper at jeg begynner å glede meg skikkelig snart! Det er i alle fall nok snø ute. Det er helt ekstremt, faktisk. I går var jeg hos Sandra. Marita og Birgitte var også der, og vi så ”Alene Hjemme”, som jeg faktisk aldri har sett før, spiste kjeks, babla og lo, ikke minst! Dessuten ødelagte vi nesten en spark. Uansett, det jeg egentlig skulle fortelle, var at da pappa henta meg, var det skikkelig skummelt å kjøre, på grunn av all snøen. Jeg var nesten redd.

Det er så mange som er på høstkurs i helga! Jeg håper dere har det fantastisk. Jeg savner dere veldig, alle sammen.

Ellers; i går var jeg på musikklinja. Jeg går nemlig glipp av hospiteringa neste uke. Jeg ble med Siril, en førsteklassing som jeg bare har visst hvem er fram til i går. For ei utrolig talentfull jente! Jeg hørte på sangtimen hennes, pianotimen og fløytetimen. Dessuten hadde de samspill, der de hadde satt melodier til dikt de hadde laga i norsktimen. Jeg var heldig og fikk se framføringene. Da bare visste jeg at det var denne linja jeg måtte gå. Seriøst. De hadde også musikklære, og der hang jeg faktisk helt med, og jeg kunne faktisk det de hadde om fra før av.

Da jeg kom hjem, ringte jeg og vekte Marte(haha), og hun kom og henta meg. Vi laga gryterett og babla. Jeg ble der ikke så lenge, men det var artig likevel. ”Her kommer vinter’n!”

Jeg dro rett videre på sang, og jeg følte selv at timen gikk meget bra, bedre en på lenge. Jeg lærte en nydelig sang som jeg ikke er helt sikker på hva heter. Jeg tror faktisk at den heter ”I en sang”, eller ”Duett”. Uansett; jeg håper at jeg kan lære meg den skikkelig en gang!

Ellers har jeg ikke så mye å skrive om. Selskap i kveld. Jeg har lite penger på kortet, og jeg har blitt forkjøla. Snakkes.