lørdag 8. november 2008

Lørdag - Koselighet.

Hei.

Det er lørdag, og det er bra! Noe litt mindre bra er at helga har kommet til midten allerede. Det går sykt fort.

Jeg hadde en herlig dag i går! Skoledagen er riktignok ikke med i betegnelsen ”herlig”. Vi hadde samfunnsfagprøve om den kalde krigen. Prøva skulle visst telle en del, men det gikk bra tror jeg; jeg syns faktisk det er litt spennende med litt nyere historie. Man har hørt om personene og sånn, liksom.

Ellers; en del måtte framføre i engelsk, men det slapp jeg heldigvis. Skjønt; jeg ville heller ha framført denne gangen, nå som jeg hadde om noe jeg var interessert i, men, egentlig ganske deilig å slippe. Sist, men ikke minst, tok vi sprøyte. Merkelig nok var jeg ikke nervøs i det hele tatt. Det var ikke vondt overhodet. Jeg er litt øm nå, men det går helt fint.

Etter skolen, som ble avslutta med to timer ganske koselige kunst og håndtverkstimer, gikk jeg av bussen på et litt tidligere busstopp enn jeg pleier, og der henta Marte meg. Vi stakk først innom banken, før vi gikk og vasa rundt på Moa en stund. Vi spiste på Bigbite, lo masse, men kjøpte ganske så lite. Jeg har blitt utnevnt til Martes ”økonomiske sjef”. Stakkars Marte, haha.

Etter Moa og en del fram og tilbake, fant vi ut at vi skulle dra til Marte og lage fruktsalat. Det var utrolig godt! Vi så hotel cæsar-reprisa sammen, og så dro jeg hjem kort etter det. Pappa kjørte meg ut til Sandra, og vi stakk i Vågen. Veldig artig!

I natt la jeg meg i halv ettida; måtte jo opp klokka ni i dag. Korpset hadde øvelsesweekend. Det var egentlig helt greit, verken mer eller mindre. Vi spiste taco og vafler og spilte, selvfølgelig. Lei var jeg imidlertid da klokka nærma seg fem. Nå skjer det ganske lite. I kveld skal jeg til Vebjørn; vi skal sitte barnevakt for Victoria og Benedicte. Det blir kjekt!

Ellers; tante Lena har bursdag i dag. Gratulerer med dagen!

AaFK spiller første kvalifiseringskamp mot Sogndal i dag. Det må bare gå bra!!

Du får ha det fint. Vi snakkes.