søndag 30. november 2008

Søndag - Tredje dagen på rad, faktisk.

Det er ikke ofte. At jeg skriver tre dager på rad, altså. Ikke dårlig, eller hva?

Hatt en skikkelig koselig søndag! En koselig helg, generelt. Avslutta den fine dagen i går med å snakke en stund med Ida.

I dag sto jeg opp rundt elleve. Hadde verdens sykeste drøm i natt, men, samma det. Jeg spiste frokost, øvde litt kornett og satte i gang å lete etter en utrolig god krem jeg fikk for en stund siden. Den var helt umulig å finne, og jeg skjønte at jeg må ha glemt den på Huseby. Ganske kjipt, menmen.

Jeg dro bort til Sandra, og vi brukte vel de første timene på bare å sitte på rommet hennes og skravle om alt og ingenting. Vi måtte jo oppdatere hverandre litt! Senere gikk vi en tur ut i Vågen. Vi gikk innom ”Den sjuende eleven”(hahahaha neida) og kjøpte en meget ”sjokoladete” muffins. Så gikk vi en lang tur. Det var kaldt, men på en sånn frisk måte. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det men. ”Vi har lokkemat!” *Intern*

Uansett; da vi kom opp til henne, var det skikkelig herlig å kjenne varmen. Jeg ble der imidlertid ikke lenge etter det, for pappa henta meg halv fem. Jeg spiste en rask middag da jeg kom hjem, før vi dro i kirka. Korpset skulle spille under julegrantenninga. Jeg hadde solo også faktisk, og den gikk greit. Det var litt flaut for jeg måtte reise meg, men jeg klarte å holde nervene under rimelig god kontroll.

Etter julegrantenninga dro vi hjem, og nå har vi besøk av mormor og morfar, farmor og farfar. Vi har spist kringler og julekaker og sånn. Hyggelig det!(Det er ikke ofte jeg bruker ordet ”hyggelig”, tror jeg)

Ellers begynte jeg å reflektere litt over hva som skjer framover. I morgen er det 1. desember. Godtestreiken tar slutt, og det er bra! Jeg har funnet ut at det er en god del som skal gjøres før jul. På torsdag er det musikkskolekonsert, der jeg både skal spille piano og kornett. På tirsdag har vi engelsktentamen, så i morgen er det forberedelsesdag. Jeg tror at det er på torsdag vi har nynorsktentamen(hovedmål), og neste onsdag har vi mattetentamen, om jeg ikke husker feil(Hjelp!) Ellers har vi visst muntlig tentamen uka etter, og avslutning med korpset neste mandag. Jeg må virkelig sette inn en julegavespurt også, hvis jeg skal rekke å bli ferdig. Jaja. Vi får ta en dag og en uke av gangen.

Jeg tror jeg stikker inn på stua en tur jeg. Snakkes.

Gratulerer med dagen, Tina; ha en fin dag i dag!