mandag 17. november 2008

Mandag - Oppdateringsprinsipp.

Heija.

Da fant jeg ut at jeg skulle skrive blogg, fordi jeg skylder helga å gjøre det. I morgen
drar jeg og pappa på notekurs. Vi skal lære om et program som heter Dancing Dots, og som skal hjelpe oss å skrive og konvertere noter. Der møter jeg igjen Isabel, Solveig-Marie og sikkert et par til! Det blir bra. Jeg drar tirsdagsmorgen og kommer hjem onsdagskvelden.

Helga har vært super! En ”Sandrahelg”, som Isabel uttrykte det. Da jeg kom hjem fra skolen på fredag(naturfagprøva gikk helt greit, sånn btw) leste jeg litt før jeg la meg på sofaen og sov i en time. Herlig! Jeg tror jeg trengte det for å være uthvilt til resten av helga. Klokka sju dro vi til Alheim og begynte å rigge opp keyboardet og mikrofon og alt det. Tante Grete kom i åttetida, og hun ble utrolig glad! Det var et overraskelsesselskap for tanta til mamma jeg sang i, forresten. Jeg følte at sangen gikk bra; folk sa at det var det beste jeg noen gang hadde sunget. Jeg sang ”I Don’t Know How To Love Him”, og ”Vi vandrar saman”.

Etter at jeg hadde sunget, dro jeg rett ut på Mona Lisa(en resturant), der jeg møtte gjengen, og vi feira bursdagen til Camilla. Vi spiste pizza der før vi dro bort til henne og så en veldig merkelig, men søt film. Håper du hadde en fin dag, Camilla.

Jeg og Sandra gikk derfra rundt elleve, og resten av kvelden/natta brukte vi på musikk og babling. Som du sikkert skjønner, overnatta jeg hos Sandra.

Dagen etter vekka Sandra meg klokka halv ti! Som regel pleier det å være omvendt; altså at jeg vekker henne. Vi var ganske uthvilte, faktisk, og rakk 11:39 –bussen til Moa(Selv om vi egentlig hadde god tid, var det så vidt vi rakk bussen). Jeg fikk kjøpt en julegave(jeg må virkelig sette opp farten om jeg skal rekke alle!), og jeg kjøpte meg en svart bukse og to AC/DC cd’er, nemlig ”For Those About to Rock” og ”Powerage”. Jeg har funnet ut at det er utrolig mange CD’er jeg ønsker meg i julegave, som AC/DC’s ”Black ICe”, Evanescence’ ”Anywhere But Home”, Satyricons nye CD, Slipknotcd’er, cd’er med Deep Purple og Led Zeppelin og Black sabbaths ”Heaven And Hell”. En del, altså.

Vi tok 3-bussen hjem igjen, og der var vi innom Sandra. Jeg måtte hente tingene mine, og hun måtte pakke. Foreldra hennes kjørte oss bort til meg. Vi hadde en herlig kveld med landgangspising, latter, kjeks, broenies(æsj), babling, musikk, data, julebrus(Potetskreller!) og mer babling. Jeg er glad i Sandra.

Vi sovna ikke så seint og sto opp halv ti i dag også. Vi utnytta virkelieg helga! Etter en god frokokst(julebrus er tingen vet du), og litt fram og tilbake, dro vi til Sandra igjen. Der møtte vi Maxim, og vi så film oppe hos Sandra. Pappa henta meg rundt seks, og da var vi innom farmor. Jeg har verdens snilleste farmor, seriøst.

Kvelden ble brukt på å snakke med Ida og Isabel, og spise enda litt mer landgang. Jeg var sykt utslitt, men la meg sent likevel. Jeg ville bare holde på søndagen og la den vare evig. Det straffa seg; jeg var stuptrøtt i dag tidlig. Skoledagen(som blir den eneste vanlige skoledagen denne uka!) gikk rimelig sakte, men jeg kom meg igjennom det. Etter skolen gikk jeg sammen med Birgitte bort til musikkskolen, der det var sånn fellesøving med kornett. Jeg tok bussen som går 15:50 hjem, og nå har jeg spist grøt. Korps neste.
Det var vel egentlig en kort og grei oppdatering av helgas mange begivenheter og en enda kortere oppdatering om mandag. Jeg gleder meg til Hvaler i kveld” Ha det fint.