torsdag 13. november 2008

Torsdag - Lite nytt.

Heija. Jeg fant ut at jeg ikke skulle starte med ”heihei” i dag.

Dagens sang: Slipknot – The Blister Excists. Jeg liker Slipknot bedre og bedre for hver dag som går! Rå sang.

Nå er det snart helg! Det er bare en skoledag igjen. Den blir egentlig ganske kort og grei, bortsett fra prøva om karbonkjemi i 3. timen selvfølgelig. Jeg burde selvfølgelig lest nå, men, merkelig som jeg er, klarer jeg ikke konsentrere meg siste kvelden før ei prøve. Det er da alle andre henger over bøkene. Jeg klarer ikke å engasjere meg særlig, og det jeg ikke kan da, ja, det får bare være. Vel; som regel er det sånn i alle fall. Jeg tror jeg har rimelig bra kontroll, jeg vet ikke, men. Til syvende og sist er det ikke den prøva som vil avgjøre hele livet mitt, og godt er det.

Jeg er trøtt. Jeg vet jeg har klaget veldig mye over det, men det er faktisk sant. Nå sitter jeg bare og gjesper(har hørt at det er en måte å øke konsentrasjonen på, faktisk, fordi man skaffer oksygen til hjernen.) Uansett; det skal bli godt med helg. Så mye søvn blir det riktignok ikke men. Nå stikker jeg snart på korps. Ellers skal jeg bare slappe av i kveld; vi skal spise pizza. Dessuten, det må for all del ikke glemmes, skal jeg øve på sang til i morgen! Jeg skal faktisk stikke å gjøre det nå, etter at jeg har publisert, hvis jeg rekker det. Egentlig tviler jeg, for korps begynner snart.

Ellers i dag var jeg med Birgitte hjem som vanlig. Herlig! Pianotimen var grei, spilte ”Tears In Heaven”, og jeg kom hjem i halv femtida. Har repetert litt naturfag nå, men det var ikke mye.

I går hadde jeg en skikkelig sløv dag. Jeg slappa av, hørte på musikk og snakka en liten stund med Isabel.

Da tror jeg ikke jeg har noe mer å skrive. Vi snakkes.
Gratulerer med dagen, Camilla! Jeg er glad i deg.