fredag 3. april 2009

Fredag - Påskeblogg.

Heihei!

Seriøst! Det er påskeferie. Det er påskeferie, det er påskeferie, det er påskeferie, det er påskeferie … Skjønner? Det er så sykt herlig at det faktisk nesten ikke går ann å beskrive det! Jeg vet ikke engang helt om det har gått opp for meg. Dessuten; vi har bare en tentamen igjen. I dag ble vi ferdig med den andre norsktentamen. Seriøst, den var fæl.

Det har jeg aldri opplevd før, men likte ingen av oppgavene i det hele tatt, så hadde ikke peiling på hva jeg skulle skrive. Til slutt valgte jeg en eller annen merkelig oppgave, men klokka ti fant jeg ut at stilen jeg hadde skrevet, rett og slett var altfor elendig. Jeg kom ikke til å klare å levere inn noe sånt. Derfor begynte jeg på en ny stil. Den ble i alle fall litt bedre enn den første jeg skrev. Uansett; hele greia tok sykt med tid og krefter, så gikk ikke før ti på to. Det er det sjelden jeg gjør på norsktentamener, for å si det sånn! Jeg som var klar for å stikke tidlig hjem i dag. Uansett; som jeg og Alex fant ut, det er altfor kjedelig å snakke om tentamen når det er påskeferie, så det dropper vi.

Da jeg kom hjem fra skolen ringte jeg Alex, så vi har snakka en del i dag. Tida går som sagt alltid så sykt fort når jeg prater med ham. Nå gjør jeg imidlertid ingenting annet enn å skrive blogg. I kveld kommer Vebjørn, så skal vi lage taco, spille kornett og se Norske talenter eller noe sånt. Blir bra!

I går hadde jeg faktisk lyst til å spille mer da korps var over. Vi spilte Pirates nemlig, og den er herlig å spille. Dessuten prata jeg med Alex også i går, og det lyser alltid opp. Ungkaren var rimelig kjedelig i går da. Ida og Nigar gikk ut på Paradise; fikk det sånn halvveis med meg. Det var vel ikke særlig uventa.

Dette ble et dårlig innlegg. Det er nesten sånn at jeg vurderer å la være å publisere det. Jeg har liksom ingenting å skrive om. Bare å si fra om det er noe jeg burde fortelle. Er helt tom for tiden, og så skjer det så mye annet. Så vi snakkes når jeg har noe bedre å komme med.

God påske!

Gratulerer så masse med dagen, Anne og Isabel. Er glad i dere jeg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer er alltid koselige. Skriv da vel?!