torsdag 2. april 2009

Torsdag - Påbegynt på onsdag lol.

Hei!

Skole - Blogg. To ord som passer ganske fint sammen, sånn egentlig. Dessuten er det vel strengt tatt ikke skole lenger. Klokka er elleve, og vi kan gå hjem. Jeg sitter her likevel, for jeg skal bli med Sandra hjem, og hun skal øve til revy. Siden det ikke akkurat er så mye å gjøre for å forberede seg til i morgen, kan jeg like gjerne skrive blogg.

Ok, temaet er å ta valg. Akkurat som Alex, og alle andre tiendeklassinger jeg vet om, har hatt. De har vel ikke så mange eksempeloppgaver å velge mellom, haha. Uansett; et helt greit tema. Man slipper heldigvis å pugge fakta og sånn; man kan bruke hodet og reflektere mye, noe jeg er ganske glad i. I morgen skal vi skrive sakprosa, og jeg håper at jeg kan få skrive intervju. Kanskje et intervju med noen som velger annerledes, eller som har valgt feil. Jeg får se litt hvordan oppgavene blir. Ellers; på fredagen skal vi skrive skjønnlitterært om det å ta valg. Jeg håper at jeg kan skrive noe om kjærlighet; det er sjelden vi får sånne oppgaver, men man kan jo håpe. Ok, dette ble mye norsk. Jeg har egentlig ikke så mye å skrive om akkurat nå; bloggen er bare et fint tidsfordriv liksom.

I kveld skal jeg snakke med Isabel. Det blir koselig! Jeg vet ikke helt når jeg drar hjem fra Sandra, vi får nesten se ting litt ann.

Sang var altså avlyst i går, så mesteparten av kvelden ble brukt på IT girl-lesing! Jeg var oppslukt fra første stund. Så herlig å lese bøker hvor man slipper å tenke. Ellers så jeg Paradise i går også ... De fleste der kan irritere meg sykt, så hvem jeg liker best skifter nesten fra dag til dag. Jeg aner ikke hvem jeg håper vinner, heller.

Hva skjer framover da? Jo, i morgen er det da norsktentamen, og så tror jeg at det er vanlig torsdagsprosedyre; Birgitte, piano, korps, Ungkaren. Stort mer skjer det vel ikke tror jeg. Fredagen har jeg ingen planer for. Jeg har egentlig ingen planer for helga generelt, siden folka er på revy, og det er litt dumt, siden jeg egenlig trenger å ha noe å gjøre. På lørdagen kommer i alle fall Elisabeth hjem! Jeg gleder meg sykt. Da blir det god middag og masse skravling. Elisabeth er verdens beste søster. Hun er morsom, sprudlende, pen, intelligent og godt likt. Det ligger til slekta, haha neida.

Søndagen har jeg heller ingen planer for; det skal ikke forundre meg om familien drar meg med på tur rundt Valen. Tante Berit snakka om å arrangere kombinert familieselskap for farmor, tante Berit og Kamilla. Farmor har faktisk bursdag på søndag, så i stedet for Palmesøndag, blir det Palmasøndag. Søtt.

På kvelden drar vi til Vigra. Jeg tror flyet lander rundt ni eller noe sånt; det skulle i alle fall gå fra Stavanger klokka sju. Det er ikke lenge til nå, bare fire dager! Herregud! Jeg håper bare at Alex ikke kjeder seg i hel ... Som dere vet er denne plassen ganske øde, og det er ikke akkurat så sykt mye å finne på. Men egentlig tror jeg ikke at det skal bli noe problem akkurat! Trenger man alltid å gjøre noe, liksom? Vi skal i alle fall se Buddy, min yndlingsfilm. Og hotel cæsar, selvfølgelig! Hahaha. Hvis det er i påska da? Ikke vet jeg.

Ellers håper jeg at dere har det fint. Veldig fint, faktisk, det fortjener dere! Kos dere masse.

Nå hadde jeg visst planer om å slutte, men fant ut at jeg ville skrive mer. Noen som har blitt lurt i dag da? Det ble jeg. Det første Helene sier til meg på bussen, om at broren hennes har falt, går jeg rett på. Jeg tror jeg begynner å bli større ... Da jeg kom på at det var a. april, tenkte jeg ikke: "Å kult, aprilsnarr! Jeg må lure noen", men "Yes, endelig mer penger på kortet!"
Sad but true. Det er ikke alltid det er så kult å bli eldre. Noen ganger lengter jeg tilbake. "I want to go back to believing in everything and knowing nothing at all", som Amy Lee synger i "Fields Of Innocence". Nå har jeg, fra det ene til det andre, mange nye Evanescencesanger. "October”, "Understanding", "Freak On A Leash"(Feat Korn), "Away From Me" og "Angel Of Mine". Den siste har skikkelig skjønn tekst. Nå mangler jeg bare "Where Will You Go?", "Fall Into You" og "Listen To The Rain", så tror jeg nesten at jeg har alle. Versjonen av Sally's song tror jeg ikke at det går ann å få tak i; jeg har i alle fall aldri sett den.

Hmm, jeg må bare skrive, selv om jeg egentlig hadde tenkt å avslutte i sted. Jeg er i skikkelig bloggskrivingshumør, og dessuten har jeg jo ingenting å gjøre. Jeg kunne jo planlagt til i morgen, men det er så kjipt(har opplevd det før) å ha planlagt noe, og så får man ikke en eneste oppgave som er i nærheten av å passe til det man har tenkt ut. Skrive noe må jeg uansett, så et eller annet må jeg da kunne komme opp med i morgen. Ikke har jeg tenkt å samle fakta om hvor mange prosent av Norges befolkning som har tatt feil valg her i livet, heller. Fins det noen sånne statistikker i det hele tatt? Det kommer jo ann på hva man definerer som valg, og som viktige og relevante valg. Alle har vel valgt feil noen ganger. Greia er bare at konsekvensene kan være forskjellige fra gang til gang og situasjon til situasjon.
Nå er det folk rundt meg overalt, men jeg føler meg litt utenpå alt sammen. Jeg bare sitter her og skriver, og rundt meg er det surr av stemmer og lyden av skritt. Jeg føler det som om jeg sitter litt utenpå meg selv, samtidig som jeg er helt inni det jeg driver med. Dette klarte jeg ikke å forklare, for egentlig vet jeg ikke helt hva jeg mente med greia heller. Jeg mente altså ikke det samme som at jeg føler meg utenfor, for det gjør jeg ikke.

Da er det torsdag. Oioioi, jeg skreiv skikkelig masse kødd i det blogginnlegget i går, men så klikka dataen, så jeg mista en god del. Jaja, det var uansett ikke noe kult, bare masse merkelig babbel.

Nå er klokka ett, og jeg er ferdig med norsktentamen. Jeg skrev en artikkel om et yrke jeg var interessert i. Jeg valgte psykologyrket. Stilen ble ganske grei, men ikke sånn superbra akkurat. Jeg hadde glemt å bytte til Halvannen linjeavstand, så gjett om det var herlig å plutselig finne ut det. Brått var stilen mye lenger. Det ble vel fire og en halv side, ca, noe som burde være greit.

Jeg sitter fortstat på skolen, for i siste timen kommer en matte og naturfagslærer fra Fagerlia for å snakke med meg om hvordan jeg jobber osv. Jeg er ikke i mattemodus i det hele tatt, menmen. Det blir vel helt greit. Helene skal visst også bli med Birgitte hjem, så det blir koselig.

I går var det i alle fall skikkelig koselig. Jeg og Sandra brukte mesteparten av tida til å prate. Herlig! Dessuten kjøpte vi smågodt, og så kom Marita en tur. Jeg ble skikkelig hekta på Friends Fact på Facebook. Genialt var det uansett. Da foreldra mine henta meg, dro vi til farmor. Koselig å se henne igjen!

Jeg kommer ikke på så mye mer å skrive, sånn egentlig. Jo! Prata forresten også med Isabel i går; det var skikkelig koselig. Dessuten så jeg Paradise hotel og spiste pizza, før jeg avslutta kvelden med å snakke med Alex. Litt trøtt i dag men, det funker fint.

Forresten; jeg fikk 6 på den bokmålstilen vi skreiv på tre timer; der jeg skreiv om hva Anna, som jeg kalte jenta, hadde tatt med seg og hva hun hadde latt bli igjen dersom hun måtte flykte. Det var litt gøy; for likte egentlig ikke den stilen i det hele tatt.

Haha, treige meg får ikke publisert før torsdagsettermiddag. Nå skal jeg omsider avslutte dette syke blogginnlegget. Skal bare skrive litt om ettermiddagen:

Fra ett til to var det altså sånn møte; jeg, Oddny, Torvald og to lærere fra Fagerlia. Vi snakka om tilrettelegging angående matte og naturfag. Helt greit det liksom; hun som skal tilrettelegge for meg virka skikkelig koselig.

Jeg fant Helene og Birgitte(omsider), og vi kom oss jo hjem til slutt i alle fall. Vi fikk endelig Torsdagsmuffins! Naam. Sunnhet på høyt plan, sa du? Det var ikke særlig mye vi rakk før jeg måtte videre på piano. Jeg skal visst synge på en sånn kulturåpning den 18. april. I dag fant jeg med skrekk ut at det bare er 15 dager til mattetentamen! Jeg føler det som om jeg ikke har gjort matte på et år eller noe. Æsj.

Tror egentlig ikke at jeg har så mye mer å skrive nå. Faktisk. Utrolig nok. Stikker snart på korps så. Ha det fint!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer er alltid koselige. Skriv da vel?!