torsdag 30. april 2009

Torsdag - Hihi.

Heihei.

For en sinnsykt kjedelig dag! Jeg tror jeg detter sammen av kjedsomhet, helt seriøst. Dobbeltime i tysk, med gramatikk på meget høyt plan. Det var i alle fall bra vi slapp å snakke muntlig. På mandag skal vi ha muntlig framføring om vår fritidsaktiviteter. Det blir sikkert den siste tysktimen til etter Kristi himmelfartsdag! Det er litt sykt å tenke på. Resten av torsdagen er heller ikke noe å skryte av; RLE, matte ... Samfunnsfag og studietid er OK da. Har det egentlig skjedd noe siden sist? Jeg vet ikke helt egentlig; vil bare skrive.

Sangtimen på tirsdag var bra! Jeg har funnet ut at jeg mest sannsynlig får synge to valgfrie sanger på audition. Den er forresten, mest sannsynlig, enten 19. eller 20. mai. Det blir altså ei hektisk uke det; ei hektisk og herlig og spennende uke! Jeg er faktisk skikkelig bloggskrivingshumør. Det er da man burde hatt et spennende og variert liv å fortelle om.

I går, etter skolen, ble brukt på å snakke ei stund med Alex. Han sendte meg "Where Will You Go?" og "Fall Into You" av Evanescence. Dessuten sendte han meg "Wish You Were Here" av Pink Floyd. Jeg har sinnsykt lyst til å synge den; den er fantastisk fin. Skulle gjerne hatt en gitarist, for det er så fint det som spilles der. Hvorfor kan jeg ikke gitar? Det irriterer meg. Det er bare det at jeg ikke orker å lære deT; jeg vil bare kunne det med en gang. Jeg vil liksom spille "Holy Wars" med en gang, og det er litt vanskelig. Eller veldig vanskelig. Hvorfor begynte jeg ikke å spille gitar da jeg var fire år? Da hadde jeg kanskje vært kjempegod nå ... Menmen. Det er vel aldri for sent, sånn egentlig.

Klokka fem i går kom Marte og henta meg. Nå var vi klare for å bli spreke! Vi gikk altså på Rollonhytta. Det tok ca en time, og det var egentlig veldig greit, fordi vi gikk og snakka. For en gangs skyld tenkte vi ikke på at vi gikk, og tida gikk mye fortere. Vi fikk dessuten skrevet oss inn i boka på Rollonhytta og på Taustua. Vi var nede til ti over sju; og det var egentlig utrolig bra tema. Da rakk vi å stikke innom butikken og kjøpe en pakke druer. Så dro vi til Marte og så hotel cæsar. Ganske morsomt i går egentlig!

Da jeg kom hjem, prata jeg litt med Elisabeth, og så var planen å se tirsdagens Paradiseepisode. Det fikk jeg ikke til, så da skjedde det ganske lite fram til Paradise ...

I kveld blir det bra! "Gjengen" skal til Sandra på temakveld. Jeg fikk velge mellom to temaer; "Miss Universe" eller Pirat. Ingen av dem er vel helt meg ... Det ble i alle fall Pirat. Dagen i dag fram til klokka sju blir nok brukt på total nyting av at det er 1. mai i morgen og helg! Det er verken korps eller piano, og det er i grunn litt godt. Virkelig helg, med andre ord.

Vi skal overnatte hos Sandra til i morgen. Ser fram en til en skikkelig herlig og latterfull kveld! Vet ikke helt hva som skjer i morgen, men Elisabeth kommer i alle fall hjem i løpet av dagen. Det blir kjempekoselig! Lørdagen har jeg absolutt ingen planer for; vi får nesten bare se hva som skjer. Har en bitteliten følelse av at det blir litt familiesosialisering. Det blir det i alle fall på søndag! Da er det Vebjørn sin tur til å feires. Har en følelse av at jeg kommer til å gråte. Jeg husker en gang at jeg begynte å grine i en helt tilfeldig barnedåp. Jeg ble så rørt av hele greia at tårene rant. Ja, jeg er en sentimental person. Av og til.

Apropos sentimentalitet; det er akkurat tre uker til jeg drar til Alex! Jeg gleder meg sånn. Tiden går sakte ... Det er bare at jeg har noe å gjøre i helga! Og så er det bare å komme seg gjennom mandag og tirsdag i neste uke, før vi får vite hva vi kommer opp i. Hvis jeg må bruke en hel uke av mitt liv på matte, kommer den til å gå så sinnsykt sakte at det skulle faktisk ikke gå ann. Jeg klarer ikke å motivere meg selv og innstille meg selv på at jeg kommer opp i matte, selv om det er ganske sannsynlig.

Jeg har ikke så mye mer å skrive. Snart helg! Snakkes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer er alltid koselige. Skriv da vel?!