onsdag 28. januar 2009

Onsdag - Oppsummering og diverse.

Målet var da å skrive et saklig blogginnlegg. Det skal jeg nok klare en eller annen gang, men inntil videre får jeg nøye meg med delmålet; å skrive i alle fall et saklig avsnitt. Hvis jeg vil, kan jeg tenke at i min verden betyr egentlig saklig usaklig, så da er jeg like langt. Oioioi. Et merkelig bloggskrivingshumør i dag, med andre ord.

Det er onsdag. Onsdagen er tung, men det er herlig å legge seg på onsdagskvelden og vite at det er torsdag neste dag. Jeg har riktignok ikke lagt meg enda, men det er godt å tenke på at det er torsdag i morgen, likevel. Denne uka har egentlig ikke vært særlig kul. Det har ikke skjedd noe skikkelig kjipt, egentlig; har bare vært stor trøtthet og skoleleie tanker. I dag ble vi i alle fall ferdig med samfunnsfagprøva. Den var ikke så stor. Jeg følte jeg fikk det til sånn helt greit, verken mer eller mindre. Svarte faktisk på alt, men har en følelse av at noe burde vært litt mer utfyllende. Det blir verre med RLE-prøva på fredag. Det er utrolig mye å lese og et ganske så tungt stoff. Jaja, får ta det som det kommer. I dag har jeg faktisk vært flink til å lese. Druer og non stop hjelper på.

Mandag var jeg som sagt hos tannlegen.
Jeg hadde egentlig begynt på et blogginnlegg før jeg stakk, men orka rett og slett ikke å fullføre det. Mandagen var seriøst utrolig tung! Uansett, tannlegen ja. Seriøst, jeg grudde meg! Tusen takk Sandra for at du fulgte meg bort og var der helt til jeg skulle inn; det var søthet de luxe. Å ta bilde gikk egentlig helt greit. Det var imidlertid veldig nervepirrende å sitte og vente på at bildene skulle bli framkalt. Da hørte jeg på ”I kissed a girl”, fordi den sto på på radioen der inne. Uff, for en sang. Jeg hadde to små hull mellom tennene. De var ikke store, så må ikke tilbake og borre før i slutten av mars. Akkurat det tror jeg nok skal gå greit, selv om jeg selvfølgelig helst skulle ha sluppet.

I tillegg til de to prøvene denne uka, har vi fullt kjør i de andre faga også. Jeg blir oppgitt når det ikke går ann å samkjøre litt og spre prøver utover flere uker, istedenfor å sette to prøver pluss ei tysk innlevering på 100 ord på ei uke! Den er jeg imidlertid ferdig med; 100 ord hørtes verre ut enn det var. Dessuten skal vi ha matteprøve neste tirsdag. For en gangs skyld har jeg faktisk gjort hele matteleksa. Ellers er noen lærere blitt helt hekta på Itslearning; i alle fall kan det virke sånn.

Ellers? Korps på mandag var ganske morsomt faktisk! Kornettimen også. Dessuten skravla jeg enda litt mer med Isabel; herlig. Tirsdagen var jeg på sang slik jeg pleier. Jeg har funnet ut at jeg ikke er så flink til å holde meg til takta. Det er en egenskap jeg så absolutt burde hatt, men den skal i alle fall tilegnes. Tirsdagskvelden prata jeg med Alex ei stund. Er det noen som kan få meg i bedre humør er det vel Alex.

I går var forresten hele tiendetrinnet, sammen med en god del andre folk fra andre skoler selvfølgelig, på yrkesmesse på Fagerlia. Vi gikk egentlig bare rundt og så på folk; samla inn brosjyrer om det vi var interessert i også. Fikk en brosjyre som gav en oversikt over alle folkehøyskolene i landet! Det høres faktisk utrolig gøy ut. Dessuten så vi på et show fra musikk, dans og drama. Drama spikte et kort skuespill som var ganske genialt, egentlig. Faktisk hadde det vært litt gøy å gå dramalinja også. Folk fra danselinja dansa, og ei gruppe musikere fra musikklinja spilte og sang en utrolig fin sang. Jeg vil bli så flink å synge engang. Jeg håper virkelig at jeg kommer til å utvikle meg i løpet av de tre åra der!

Ellers; aner egentlig ikke hva som skjer i dag. Jeg er ikke i leksehumør(skjønt; når er man det?), og ikke er det piano i morgen heller, så tror ikke at jeg gidder å øve. Synge bør jeg imidlertid gjøre. Bare en uke igjen til jeg skal synge på jordmorforeninga, og ikke minst UKM. Jeg er utrolig spent, men det har vel ikke rukket å sette seg fast enda, at jeg virkelig skal synge der. UKM i fjor var så stort, så spesielt, så annerledes fra alt jeg har opplevd tidligere. Jeg håper at jeg synger bra i år. Jeg vet ikke hva jeg gjør hvis det ikke går bra.

Dagens sang: Slipknot – Gehenna. Den sangen vil for alltid minne meg om Julie og den geniale helga da Julie og Ida var her!

Har jeg forresten fortalt om mine kjære ørepropper? Til mp3’en altså. Det var visstnok en eller annen slags kortslutning i dem, så mens jeg brukte dem, kom det sånne ”støt” eller hva jeg skal kalle det. Det var faktisk skikkelig skummelt, så fant ut at jeg ikke ville bruke dem, i frykt for å miste hørselen. Jeg aner ikke om det kunne ha skjedd, men tar ingen sjanser. Jeg har kjøpt nye i dag, så jeg håper de er bedre!

Her er en liten oppsummering over hva som skjer framover:

Torsdag: Det er verken piano eller korps faktisk. Det er mulig jeg blir med Birgitte hjem, men det spørs litt hvordan vi ligger ann og hvor mye jeg har å gjøre.
Fredag: RLE-prøve. Ellers er det full helgenyting! Skal finne på noe med Marte, noe som er altfor, altfor lenge sida. Hva vi finner på vet jeg ikke, men det blir nok bra uansett!
Lørdag og søndag: Jeg har egentlig ingen planer; skal ta det med ro og se hva som skjer. Øving må det nok også bli, dessverre.
Mandag: Vanlig; skole, kornett, korps, og litt øving til matteprøve kanskje?
Tirsdag: Matteprøve. Sangtime og intens øving!
Onsdag: Det er visst en sånn åpen skolegreie. Mange sånne folk fra fylket og andre kommuner kommer og skal inspisere oss. Det skal bli en ”flott, offentlig åpning med elevinnslag og taler”, som visstnok skal bli veldig høytidelig. Vi får fri fram til klokka to da, heldigvis, men må være på skolen fra to til seks. De to siste timene skal vi faktisk sitte å jobbe mens folk går rundt og ser på! Merkelig.
Torsdag: Jeg skal synge på jordmorforeningas styremøte eller noe sånt. Tre sanger! Jeg er nervøs, men det er stas å bli spurt. Dessuten er det piano, og muligens en generalprøve til UKM?
Fredag: UKM. Hjelp. Nervøsitetsprinsipp.

Ok, det var en liten oppsummering over hva som skjer. Egentlig har jeg ikke stort mer å skrive. Jeg har bare ikke så mye å gjøre. Noe som irriterer meg grenseløst, sånn btw, er at hotel cæsar-reprisa er flytta fra klokka seks til klokka kvart på ett midt på dagen! Ærlig talt; jeg er på skolen da. Hvorfor kan de ikke bare ha den klokka seks? Jeg er oppgitt

Da tror jeg faktisk ikke at det var mer. Faktisk. Savner deg, Silje!