torsdag 4. desember 2008

Torsdag - Vakkerhet.

Jeg har skrevet blogg hver dag i mange dager nå. Det er sykt. I morgen har vi norsktentamen, btw. Jeg tror at jeg skal skrive et intervju, med ei jente som filosoferer litt rundt valg, fremtid, fortid osv. Jeg vet ikke, men tror det blir det. Rart at vi ikke får noen stiloppgaver, men må velge helt selv. Jeg vet ikke helt hva jeg syns om det, men. Da vi hadde oppgaven å skrive en tekst om avskjed for noen måneder siden, var det veldig bra, men nå vet jeg ikke. Jaja, det får gå som det går. Ser ram til en herlig helg i alle fall! I morgen blir Camilla med meg hjem, og så skal hun mest sannsynlig overnatte til lørdag. Det er så ufattelig lenge siden vi har funnet på noe at det er skummelt!

Ellers har Silje funnet igjen skjerfet mitt, og det er veldig bra, fordi å miste sitt tredje skjerf på en høst hadde vært litt flaut. Litt. I dag var en typisk, vanlig, meget trøttig skoledag. Det var herlig da klokka ble to, og jeg kunne bli med Birgitte hjem. Vi øvde til musikkskolekonserten(funker fint å gjøre det samme dagen som konserten, sånn egentlig), babla og lo. Birgitte er en av de morsomste menneskene jeg noen gang har møtt! Det er ikke så mange som har slik humor som meg, men Birgitte er definitivt en av de få.

Vi spiste middag også; pølser med brød. Vi kom oss omsider til Langevågkirka. Vi fra musikkskolen skulle møte opp klokka fem, selv om konserten ikke begynte før sju. Litt unødvendig, men egentlig var det greit. Vi fikk øvd og alt så det. På konserten i dag spilte jeg sammen med ei kornettgruppe, en sånn sang på piano helt alene og ”On My Own” sammen med Birgitte. Da spilte hun klarinett(det er noe av det nydeligste klarinettspillet jeg noen gang har hørt, seriøst!) og jeg spilte piano. Hele musikkskolen sang også i kor. Det var utrolig mange flinke i dag, faktisk. Det meste gikk bra for meg spillemessig. Ikke superbra, men overlevelig, absolutt.

Nå har jeg akkurat kommet hjem. Det skjer ikke så mye nå, snart mat. Forresten må jeg fortelle om advendtskalenderen vi har på skolen, for den er så søt! Hver dag trekker vi ut et navn, og den personen får et utklippet hjerte. Så blir hjertet sendt rundt, og alle skal skrive noe positivt til den personen. Vakkerhet.

Vi snakkes..