mandag 25. august 2008

Mandag - Lei.

Heihei.

Uff; det er mandag. Jeg hadde så sinnsykt lyst til å bare snu meg igjen og sovne da vekkerklokka ringte klokka ti på sju i dag. Men jeg kom meg omsider opp. Jeg gjør som regel det.

Nå har skolen virkelig begynt; vi har fått en arbeidsplan med nok av arbeid for å si det sånn. Jeg har fått gjort en del lekser, for jeg er en slik person som liker å få ting unna så jeg slipper å gå med dårlig samvittighet og utsette alt.

Det eneste spesielle i dag var at vi så film i fjerdetimen om Holocaust. Jeg får frysninger og vondt inne i meg. Noen ting er bare så forferdelige at man mister orda, rett og slett. Vi har vel egentlig ikke hatt så mye annet enn om den andre verdenskrigen og den kalde krigen nå, og det blir ikke mye annet i fokus før vi drar til Polen, har jeg skjønt. Polen ja! Jeg gleder meg, jeg.

Ellers har jeg selvfølgelig klart å bli forkjøla. Det er kjipt det! Det er visst noe som går. Jeg har heldigvis ikke feber, og det er jeg glad for.

I går kveld, etter middagen med besteforeldra mine, dro jeg, Elisabeth og Helge for å leie film. Vi så Lunsj, en norsk dramafilm. Den var veldig bra, men jeg hadde hørt noe om en åpen slutt, og det var det virkelig, det kan jeg love deg! Man fikk jo liksom ikke svar på noe. Jeg vet ikke helt hva jeg synes om det, jeg. Ganske kjedelig, egentlig. Det er greit nok at man kan tenke seg til ting men, litt kan vi vel få vite?

Nå, etter skolen i dag, har jeg ikke gjort noe særlig annet enn lekser, middag og kornettime. Jeg spiller kornett på musikkskolen, hvis du lurte. Senere i dag drar jeg på korps; spiller kornett der også. Jeg har ikke sett noen av folka siden den supre korpsturen vi var på i England. Savn!

I kveld skal jeg snakke med Ida. Etter hotel cæsar, selvfølgelig. Ida er like stor, om ikke større, fan som meg. Det er kult! Jeg gleder meg i alle fall til å snakke med Ida. Men nå må jeg nesten stikke, jeg. Vi snakkes!