onsdag 27. august 2008

Onsdag - Det er ... Onsdag, rett og slett.

Det er onsdag. Jeg sa det i går; bare jeg kommer meg igjennom onsdagen går det bra. Da er det jo snart helg. Og nå er det faktisk onsdagsettermiddag, og jeg har kommet meg gjennom enda en skoledag. I dag så vi ikke film. Vi gjorde faktisk ingenting spesielt. Ingenting.

I dag har jeg ikke gjort særlig mye. Folka i familien er blitt treningsnarkomane, alle sammen. Man kan bli stressa av mindre. Selv har jeg begynt på et nytt og sunnere liv. Det begynte på mandag, og det varer frem til Polen. Jeg har drukket et glass Pepsi Max; ellers er det bare sunnhetsting, faktisk. Så har det bare gått tre dager, så …

I kveld skal jeg bort til Sandra. Gleder meg! Det var snakk om matfestivalen og byen, men det regner. Regn er egentlig ganske kjipt; i alle fall når man har lyst til å gjøre noe. Uansett; mamma skal på foreldremøte, og da kan jeg sitte på til Sandra. Jeg vet ikke helt hva vi skal bedrive tiden med, men det blir vel noe saklig. Eller usaklig.

Ellers; har jeg vel ikke så mye å skrive. Jo! Jeg snakka med Isabel i går. Det var kjempekoselig, som vanlig. Hva hadde du venta?

Ellers har jeg ingen sang eller spilleoppdrag. Jeg trenger noe å øve mot! Tenk hvis jeg aldri mer får spillejobber da?

Da skal jeg virkelig slutte. Jeg merker at disse ukeinnleggene blir atskillelig kortere og mindre innholdsrike enn dem jeg skriver i helga. Så da gleder vi oss til helga, folkens!