onsdag 6. august 2008

Onsdag - Langevågsdagene og overnattingen hos Sandra.

Hei.

I dag tror jeg ikke blogginnlegget blir så langt, faktisk. Nei, det har verken skjedd mer eller mindre i dag enn andre dager, men, jeg er så utrolig rastløs. Jeg tror faktisk at det er på grunn av at jeg har så dårlig samvittighet for at jeg ikke har øvd på langt nær så mye som jeg burde til Langevågsdagene, som nærmere seg faretruende. Jeg har ikke en gang funnet helt hva jeg skal synge. Det er så flaut å synge noe jeg har sunget før, men vil jo gjerne være trygg på noe også, og så har jeg ikke noen sangtimer eller noe før jeg skal opptre, som jeg pleier å ha som en trygghet før jeg opptrer med en ny sang. Hjelp meg! Hvorfor takket jeg ja? Det betyde helt ufattelig mye å bli spurt, men, ærlig talt; jeg tror ikke jeg kan klare det. Jeg skjønner i alle fall ikke hvordan det kan gå bra. Nå skal jeg slutte å synes synd på meg selv. Etter at jeg er herdig med å skrive dette usaklige blogginnlegget, som kanskje blir litt langt likevel, skal jeg gå ned til mitt herlige keyboard og øve. Jeg mener det.

Uansett; i går dro jeg bort til min kjære Sandra. Vi skravla og lagde en ny spilleliste, og så støvsugde hun. Vi gikk end i Vågen og møtte Marita, og da vi kom opp, kom også Helene og Silje snart. Helene er vel den eneste jeg ikke har skrevet om av dem jeg nevnte nå, og det får jeg gjøre. Hun er en veldig god venninne av meg fra klassen, hun også, og vi sitter alltid sammen på bussen på vei til skolen, bare slik at du er informert. Skolen? Æsj. Det er ikke lenge til. Jeg gruer meg. Jeg vil ikke skrive mer om skolen.

I alle fall; vi skravla mye og hadde det veldig fint. Helene, Silje og Marita dro i nitida, mens jeg skulle overnatte hos Sandra. Vi spiste spagetti og gikk på Storkiosken for å leie en film. Fem løgner, het den. Den er norsk, og helt ufattelig nydelig. Jeg fikk frysninger.

Når vi sovnet? Hehehe, jeg skal kanskje ikke svare. Den var i alle fall 04:54 sist jeg så på klokka.

Vi kom oss faktisk opp rundt ett, og i dag var Silje der en liten tur, vi var i Vågen)der så vi nok skikkelige kule ut; sittende på bakken på Tusenårsplassen med en druepakke i mellom oss og med musikk på full styrke), og vi planla Hellesylt. Ja, nå blir det faktisk! I morgen drar jeg, Sandra, Silje, Marita og Birgitte(Birgitte er en genialistisk person med evig bra humor som også går i klassen min og er en supergod venninne av meg), til Hellesylt der Sandra har campingvogn. Vi skal sove i telt, og vi gleder oss stort. Halv ti går bussen fra Moa. Vi må stå opp litt tidlig, men det er jammen verdt det! Vi blir der en natt, og vi skal få det sinnsykt gøy, det tviler jeg ikke på.

Ok, jeg følte visst for å bable likevel. Nå må jeg gå og øve. Jeg m på bare nevne at jeg og Sandra har oppdatert musikklistene og musikksmaken vår betraktelig disse dagene. Within Temptation, Deathstars og Lacuna Coil for å nevne noe. Herlig, uten tvil.

Men da snakkes vi! Ha en strålende kveld.